Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayat neden böyle?

tamirci

Öne çıkan mesajlar

ya konu dışı bölümüne nasıl gitmiş nebula nın onu anlamadım ben ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
o kız için bu yazıyı yazdığıma ne kdr pişmanım şimdi bir bilseniz.hiçbir şeye değmezmiş o[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

değmezmiş işte.ama gerçekten insanları tanımışım.onunla o ilişkiye başlamadan önce olacakları tam anlamıyla kestirmiştim.[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 21 Ocak 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
of. çok iyi olmuş . Ağlicam sandım bi ara.

aga hayatta hiçbişey ağlayama değmez özelliklede kızlar[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 05 Kasım 2004 01:37 tarihinde demiş ki:

onu dünyanın en mutlu insanı yapabileceğini bilipte ondan kaçmak

[Bu mesaj tamirci tarafından 05 Kasım 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]

bi off çeksem karşıkı dağlar yıkılır[signature][hline]La vida es movil...
Sosyal ağlarda paylaş

:) üzülmeyin bunu okuyup ya ben artık hiç üzülmüyom[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
said:
zeyra, 23 Ocak 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
güselmiş...
inan erkeklerde ağlamaya değmiolar...

sanırım biraz geç kaldım ama özür dilerim kızlar yerine eski sevgili yazmam gerekirdi.yada hatırlamak istemediğin biri[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

okumakta biraz geç kaldım galiba ama hakikaten çok gerçek ve yalın, bu yüzden de güzel olmuş. dilinde abartı kullanmaman daha samimi ve sempatik bi hava vermiş, okuyucuyla empati kurmanı sağlamış.

beğendim XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gizliozne, 31 Mayıs 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
üzgünüm okuyamadım çok fazla dil yanlışı yapmışsın. mi ayrı yazılır, ilgi eki olmayan -ki ekleri ayrı yazılır vs.. bir elden geçir istersen. (olaya bir de bu açıdan bakmaya ne dersiniz)

ben bu yazıyı yazdığım akşam eve bile nasıl geldiğimi hatırlamıyorum üzüntüden kafamdaki binbir düşünceden.o yüzden kusura bakma[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...