whossyourdaddy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaşlar nasıl yeni accaunt alabilirim hep failt verioooo yardım plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 verdigi hatayi tamamen yazarmisin.This account name is currently use gibi hatalar verebiliyor bazen ondan mi bahsediyorsun[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whossyourdaddy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet de this accaunt is falilt yazıyo yani kullanılıyo diyo ama bazen sallıyorum asdasdasd vb ama gene kabul etmiyo anlamadım gitti buarada ilgilendiğin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 this accaunt is falilt ?? ss alırsan hatayı daha iyi görebilme imkanımız olacak[signature][hline]Mewthree or Mewthree2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 alınabiliyo ben dün aldım . bu arada e-mail adresin kayıtlıysa başka bir e-mail adresi yazman gerek.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende almıştım ama şansa. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 benim kullanıcı id artık saçma sapan şeylerden alıyorum mesela şimdiki memeli bişiler :D[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Joey, 05 Ocak 2006 10:36 tarihinde demiş ki: benim kullanıcı id artık saçma sapan şeylerden alıyorum mesela şimdiki memeli bişiler :D :D:D:D[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Alınıyor, hatta şimdi aldım =))[signature][hline]<#> <#> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar