_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşlar ultima online'a başlamak istiyorum. Bu oyun paralımıdır. Hangi serverlar nasıl oyuna nerden başlıyabilirim? tavsiyeleriniz neler? çok bağımlılık yapan bir oyun olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 paralı deil paticikte server adlarınıda bulabilirsin ben oynamıom ama kardesim oynuo baımlısı oldu;)[signature][hline] [Bu mesaj takozcu tarafından 07 Aralık 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caglaryilmaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 peki nereden indireceğim falan filan yardım edin hiç bişi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 orjinal ve kaliteli oynamak istersen paralı. diğerleriyse başarısız kopyaları.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caglaryilmaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 paticik serverları bedavaymış galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bedava[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya kısma ama azından cımbızla alıyoruz sözcükleri :D. nerden indirebilirim ultima online'ı paticik serverlarına nasıl bağlanırım? bide oyun kaç para nerden satın alıcam? [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 09 Aralık 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 osi de oynamak icin orjinal cd ye gerek yok diye biliyorum ama accountu osiden alman lazım aylık 13$ gibi bisiydi sanırım[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 osi nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Osi origin systems incorporated demekdır oyunun orjınal serveri de dene bılır paralı ucretlıdır kalıtelı dır tabı oldukca zevk lı yenı nesıl ıcın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [spo1=İşte burdan indirebilirsin]www.gamezone.cz/DownloadStart.asp?idD=12400[/spo][signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bedava olucaksa oynamamı diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 başlamışken paralıya başla. bide paticiğin uo serverı yok.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Oyna ama eğer biraz yabancı dilin varsa yabancı shardlarda oyna paralı oynasanda OSI gibi bir serverda skillerini kasana kadar torunların olur.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 peki nerede oynamamı tavsiye ediyorsunuz? oyuna her ay para veremem ama sadece alırken verebilirim. [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 10 Aralık 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bencede basliycaksan paralıda basla bizim gibi rezıl olmassin. www.nebula.gen.tr bu server turkıyenın en ii server larındandir orda ayrıntılı bilgiyi alabilrin[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hayatını karatma... Aklını başına topla.. Yazık olur bak..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 OSI Europe sunucusunda birçok Türk oynamakta.Başlayacaksan Europeyi tavsiye ederim.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben hiç başlama derim çünkü hastalık ben bırakıncaya kadar 3 sene geçti zaten oyunu ögrenmek 3 sene ben 8 senenir bırakamıyorum bence hiç başlama (ben şimdi böyle yazdım ki meraklansın)[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ne ismini duy ne oyunu öğren hayatının güzel yıllarını harcama benim arkadasım sanane serverında dummylere vurup stat kasarken ne biçim oyun demiştim demez olaydım[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Kortez, 10 Aralık 2005 15:53 tarihinde demiş ki: Oyna ama eğer biraz yabancı dilin varsa yabancı shardlarda oyna paralı oynasanda OSI gibi bir serverda skillerini kasana kadar torunların olur. yani? nerde başlıyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o zaman bedava bir yerde oynuyacaksın osiye aylık ücret veriliyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bedava bir yer neresi peki? oside şey yapmak neden uzun sürer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşlar düşündünde şimdilik bedava oynasam daha iyi oyunu denemek amacından. Bedava oyniyabileceğim serverlar hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya illegal mi bilmiyorum ama origin beleş serverlara izin verio galiba ben uo yu bırakalı yıllar oldu ama... www.uogateway.com dan indir uogateway i orda baya bi server var yabancı dilin varsa türk serverlara bulaşma oyundan 1 haftada soğursun ben bu oyuna 6 senemi verdim osi de ama osi istemiosan dediim sitedeki programı indirip yabancı serverlara bak mesela uogamers:demise mi ne RunUO nun.. ve osi clone en sağlam runuo free serverda odur...[signature][hline]Drugrosh 3x Orc Hunter BL -Mutation Team- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar