Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima online hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ultima online'a başlamak istiyorum. Bu oyun paralımıdır. Hangi serverlar nasıl oyuna nerden başlıyabilirim? tavsiyeleriniz neler? çok bağımlılık yapan bir oyun olduğunu biliyorum.
Mesaj tarihi:
paralı deil paticikte server adlarınıda bulabilirsin
ben oynamıom ama kardesim oynuo baımlısı oldu;)[signature][hline]

[Bu mesaj takozcu tarafından 07 Aralık 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
orjinal ve kaliteli oynamak istersen paralı. diğerleriyse başarısız kopyaları.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
ya kısma ama azından cımbızla alıyoruz sözcükleri :D. nerden indirebilirim ultima online'ı paticik serverlarına nasıl bağlanırım? bide oyun kaç para nerden satın alıcam?

[Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 09 Aralık 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
osi de oynamak icin orjinal cd ye gerek yok diye biliyorum ama accountu osiden alman lazım aylık 13$ gibi bisiydi sanırım[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
başlamışken paralıya başla.
bide paticiğin uo serverı yok.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
Oyna ama eğer biraz yabancı dilin varsa yabancı shardlarda oyna paralı oynasanda OSI gibi bir serverda skillerini kasana kadar torunların olur.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Mesaj tarihi:
peki nerede oynamamı tavsiye ediyorsunuz? oyuna her ay para veremem ama sadece alırken verebilirim.

[Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 10 Aralık 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bencede basliycaksan paralıda basla bizim gibi rezıl olmassin. www.nebula.gen.tr bu server turkıyenın en ii server larındandir orda ayrıntılı bilgiyi alabilrin[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mesaj tarihi:
ben hiç başlama derim çünkü hastalık

ben bırakıncaya kadar 3 sene geçti zaten oyunu ögrenmek 3 sene

ben 8 senenir bırakamıyorum bence hiç başlama

(ben şimdi böyle yazdım ki meraklansın)[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿
Mesaj tarihi:
ne ismini duy ne oyunu öğren hayatının güzel yıllarını harcama
benim arkadasım sanane serverında dummylere vurup stat kasarken ne biçim oyun demiştim demez olaydım[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir
-Hayrola Bey
-PK gördüm
Mesaj tarihi:
said:
Kortez, 10 Aralık 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
Oyna ama eğer biraz yabancı dilin varsa yabancı shardlarda oyna paralı oynasanda OSI gibi bir serverda skillerini kasana kadar torunların olur.

yani? nerde başlıyayım?
Mesaj tarihi:
Ya illegal mi bilmiyorum ama origin beleş serverlara izin verio galiba ben uo yu bırakalı yıllar oldu ama... www.uogateway.com dan indir uogateway i orda baya bi server var yabancı dilin varsa türk serverlara bulaşma oyundan 1 haftada soğursun ben bu oyuna 6 senemi verdim osi de ama osi istemiosan dediim sitedeki programı indirip yabancı serverlara bak mesela uogamers:demise mi ne RunUO nun.. ve osi clone en sağlam runuo free serverda odur...[signature][hline]Drugrosh 3x Orc Hunter BL
-Mutation Team-
  • Yeni Oluştur...