Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:40 tarihinde demiş ki: :( oha yaw bu kadarda post kasılmaz haydi murtaza yetişşşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Aware3___, 04 Ocak 2006 12:16 tarihinde demiş ki: said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:40 tarihinde demiş ki: :( oha yaw bu kadarda post kasılmaz haydi murtaza yetişşşş! aware bakma ona sabatndr 900 msajdan madalya alacam die patiyi çöplüğe çewrdi :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: platto, 04 Ocak 2006 12:09 tarihinde demiş ki: daha önce birisi bahsetmişti sanırım,milyonda bir böyle damage çıkabilir diye,sekme gibi bişey yani inşallah böyledir ya ::infi:: nin program kullanmadığını biliyorum kullanacağınıda sanmıyorum.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 vuymayın abiley ablalay :([signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 12:22 tarihinde demiş ki: vuymayın abiley ablalay :( dayan 7 mesj kaldı kenju[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eğer önceden biri defanısını kırdıysa yada assainlerin lvl 30 da açılan bi skill war adamı şaşrtıyo ondan faln yediysen normaldir ama xıgenonda ki waitforme yle kapışmıssan gayet normaldir ;) O da değilSE sen oyunu bırak da ii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ne icin 7 mesaj kaldi ya? post kasmak ne demek :D en cok post atana ödülmü var ;:)[signature][hline]nick : RazoR Server : Ares Class : Rogue NP : 320k+ Clan : Justice LvL : 63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathANGEL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 rezor sen bittin cz de karşıma çıkma haa bu arada harbiden demagelerde bi anormallik var çok kişide olmayan itemlerimin olmasına ramen assas lar bana çok yüksek vurmaya başladı önceden böyle değildi bu arada rezor bana 3 k küsür vurmussun galiba o zaman bende malice vardı hemide 5 defa arka arkaya yedim malice :).... hava atma :)[signature][hline]NICK :: DeathANGEL CLAN :: yok SERVER :: Ares LVL :: 62 (% 75) NP :: 87xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 critical damage.... yani silahın arada bi gaza gelmesi ve hiç beklenmeyen damageler göstermesi..genelde lightning elemental damageli silahlarda daha cok görüyoruz...[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Dark Vane +8 bunu yapabilir diyoruz yani :D ::infi:: dark vane mi kullanıyordu acaba göremedimde :( bişi sorucam bu kritik damage % oranı varmı yoksa ayda yılda bir mi böyle vuruyor.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar