Joey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bunu dün gece olarak söyleyim Son 1 ayda NYchris ve Bobert Dahil hiç birinden 1100+ damage yemedim ac varken. Dün akşam savaşta (normalde ilk bölümde AC scroll kullanmam ama yanlışlıkla kullandım) gayet normal oyunumu oynarken ::infi:: geldi ve 1590 damage vurdu üstünde full shell vardı full dexerdır demeyin NYchris te full dexer sonuçta 255 dex ondada var. Neyse dikkatlice tekrar baktım malice yememişim defence ım normal Helmet e baktım o da dagger defence damage e bi daha baktım 1590 . tamam iyi de bu ne şimdi ben bunu çözemen. geçen gün NYchris ile çok kapıştık 1 vs 1 gibi diyebilirim en az 5641213 tane damage vurdu ama hiçbirinde 1100 ü geçemedi.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sanmıyorum belkı sende baska bı eksıklık vardır armor lar ı repair yaptırdınmı O_o[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %93,59 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :S[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Savaşlarda bazen bi ırka "dmg boost" yapıyorlar. Öyle bir şey olabilir.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: soulteam, 04 Ocak 2006 10:32 tarihinde demiş ki: sanmıyorum belkı sende baska bı eksıklık vardır armor lar ı repair yaptırdınmı O_o defans a iyice baktım normal di?[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 post kasıyosun ! :-)[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Joey, 04 Ocak 2006 10:34 tarihinde demiş ki: defans a iyice baktım normal di? o zaman benım ıcın yorumsuzdur baba[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %93,59 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 öle bişey olmuşsa assaslar iice coşar zatn oyundaki herşey onlaa verlmiş görünmezlkten tutun minora 800 defansa w.s w.s[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla bende NY den 800-900 dmg yerken siphen bi geldi 1205 xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 post kasıyosun x)[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:21 tarihinde demiş ki: post kasıyosun x) diene bak:D:D:horace: up up[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 anlaşılan benden başka herkez post kasıyo :-P[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiv Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:21 tarihinde demiş ki: post kasıyosun x) s.a[signature][hline]lvl 65 Berserker Hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 a.s[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 O zaman NYchris size zr yapmıştır çünhü ne infi ne siphen tanır NYchris :D[signature][hline]NİCK:ANDREY not:offf bu kadar uğraşın sonu bu mu?yeter ya şifreler gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiv Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 naber agalarin agasi? :O[signature][hline]lvl 65 Berserker Hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hmm :hmm:[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kenjuro paso post kasıyon walla ben ne zmn dır burdayim daha 40 postmu ne attım :D okuyom hep fazla post atmam :D neyse senin olayına gelince son 2 yada 3 savaşı karşı ırk yendiysemiydi neydi :-P öyle bişey hatırlamıyom karşı ırk a bonus veriliyodu fazla vuruyolardı %30 muydu neydi[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kim o post kasan :yapma:[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 11:34 tarihinde demiş ki: kim o post kasan :yapma: sen[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben post kasmak nedir daha onu bile bilmiyorum :yapma: :-P[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya arkadaşlar lütfen gidin başka yerde "agalaşın" bu topic "agalaşma" topiği değil. zzzzzzzzz[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :([signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: texas, 04 Ocak 2006 11:25 tarihinde demiş ki: O zaman NYchris size zr yapmıştır çünhü ne infi ne siphen tanır NYchris :D 1 saat boyunca spike vurmadı bu bana yani. hadi NYchris dengesiz vurmadı diyelim Bobert temi skill vurmadı? Kenjuro özür dilerim ama gerçekten çok merak ediyorum bu çocuğun bu damage i nasıl vurduğunu.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... [Bu mesaj Joey tarafından 04 Ocak 2006 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daha önce birisi bahsetmişti sanırım,milyonda bir böyle damage çıkabilir diye,sekme gibi bişey yani[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 %99 rogue (lvl down by SQ) (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar