Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VinceCarter ın sizce en güzel özellikleri nelerdir?

yiit

Öne çıkan mesajlar

ozellıklede 2000 olımpıyatlarında 2.15 lık uzunun uzerınden vurdugu smac hafızalarda sılınemez bır yer edınde kendıne :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler hatırlar mısınız Carter'ın Superman Dunk diye bir smacı war.Hani hep resimlerini gördüğümüz, havada süzülüşü war.O smacı tamamlayamamış ya.Az kalmış ama olmamış.Bende videosu war o smacın.Ya çok üzüldüm şimdi onu basamadığına.Resimde çok güzel duruyo o smaç.Ama diğer smaçlarıyla tam bir smaç efsanesi.Zaten smaç efsanesi olmasa nba.com'un NBA tarihi bölümünde en iyi smaççılarda ilk sırada videosu olmazdı.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
johndoe, 31 Aralık 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
mükemmel smaçlarıdışında çok da iyi bi şutör bence

Arkadaşa katılıyorum.Bu sene Finger Roll diye tabir edilen hareketi yapmıştı bir maçta.Ama öyle normal bir Finger Roll değildi.Faul çizgisinin gerisinde bir yerdendi.Öyle bir basket atmak için iyi bir şutör olmak gerekir.Ben Carter'ın her yönünü severim(neden hep söylüyosam :D ).[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

en büyük smaççısı olup olmadığı tartışmaya açık fakat başka bir özelliğinin olmaması tabiri çok yanlış.Sutu oldukca ıyı,takım sıkıştıgında sırtlayabılecek bır skorer,tmm toronto yıllarından bıraz uzak performansı fakat hala her takımın ılk 5 ınde oynayabılecek buyuk bır yıldız bunu kımse ınkar edemez.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

bikere t-mac'in kuzeni bu yüzden bile sevilir :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

NBA ACTİON'da her hafta en az bir güzel hareket ile görünmesi desem......Bu hafta da gelenek bozulmadı en iyi hareketler bölümünde birinciydi ters smacı ile,assist tabii ki jason kidd....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

steve nash v.c den daha ii bir oyuncudur ama kimse steve nashin en sevdiğiniz özellikleri nelerdir demez işte budur v.c yi v.c yapan herkese kendini sevdirmiştir tabii bunun en büyük etkeni smaçlarıdır peki şöyle düşünelim ya v.c smaç basmasaydı o zmn bu kdr sevilir miydi sizce yani sayı ortalaması fln hepsi aynı ama böyle smaç basamıyor bir düşünün bence[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

her yıldızı ozel yapan bır seyler mutlaka vardır.dığer oyunculardan,(sıradan oyunculardan) ayıran,kendıne has bazı hareketlerı mutlaka vardır.V.C yı sevdırende smaçları olmuştur,bu ınkar edılemez fakat sadece smaç basan bır oyuncu demek cok yanlış,ve acımasız olur.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...