Linuxant Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 az evvel bilmediğim bir sebeptem bir mesaj kutucuğu çıktı ve bana; "en üst düzeydesiniz ve gidebileceğiniz daha bir üst düzey yok" dedi. onore oldum, ve bu gece kasaya sarılıp yatmaya karar verdim. bazen bilgisayarınız size ne güzel şeyi verir imiş hakkattende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 İlginc...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bilgisayarına en son nezaman trojan araması yaptdırdın? :) Belli olmaz[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar