shimana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam arkadaşlar. yaw bunun için sınır yüz değil miydi??? yeni yılla birlikte mi değişti bu hedevite yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ben 150 diye hatırlıyorum ama daha kesin bi cvp gelir birazdan.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 neyse 150 olsada az kalmış.kas biraz[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! [Bu mesaj unac tarafından 05 Ocak 2006 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar