CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok mu dentargda oynayan ?? lvl-22 undead rogue *Not=Dentarg olucak baslık ozur dılerım modlar degıstırırse gusel olur* [Bu mesaj CythraulAkhera tarafından 03 Ocak 2006 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Janissaries diye bir türk guildi var ama paticiğe takılmadıklarını söyleyebilirim... daha türke rastlamadım onun dışında , zaten level 16 yapıp sildim charı... millet 60 level olmaya başlamış ben freş istirem freeeeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abi o 60 adamlarlardan toplam 20 tane war.. serverda MC yapan yok suanda herkes kasıo cok gusel bı real bence daha ılk gunden high cektı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkaan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Janissaries Guild Masterı Olarak AnatoliaN Guild Olduk. Su Anda 49 Kişi Üye Listemiz Var.Server Tamamen Yeni OLup Level 60 Adam Cok Az Var.Katılmanız Bekleriz. Katılmak için Horde Kısmında "Shargaz" "Anatolia" "Volkaan" Nicklerine Whisper Yaparsanız Mutlaka İlgilinecektir. Umarım Duyurumuz Sorunuza Cevap Olmuştur.[signature][hline]LVL 48 Orc Warior Volkaan Server: Dentrag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar