pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 genelde üzerimde benim +6-+7 chitin wardır.Ama bu sabah değişiklik olsun die koluma spear defans kafama ve kalkanıma dagger donuma arrow taktım bi değişiklik ama bu na rağmen yan masada oturan arkadaşla kapışdık ve 2 defa üst üste 1265 burdu nasıl oldu walla anlamadık :) Name:pc_KopAT lvl:60(61 e gidemiom :( ) server:beramus job:human(paladin clan: ::TeRaPi:: (dandik ama arkadaşlarım war die girdim)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 biraz daha açıkla ki cvp verebilelim 1 sen nesin 2 arkadaşın ne 3 lvl larınız kaç 4 defanslar+ kaç ve daha niceleri :-?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 1. warrior güçlüdür 2. warriora speardan başkası etki etmez dierlerini boşuna takmışsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :-?[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kenjuro madalya gelmiş bırak artık kasmayı :lol:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok abi lvl lerini merak etim yardımcı olacam[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben pires bufer paladinim lvl 60 defans:978 ama bende anlamadım arkadaşın lvl ide 65 lvl elinde raptor +8 waR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 adı neymiş arkadaşının[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: pc_kopatt, 04 Ocak 2006 12:41 tarihinde demiş ki: ben pires bufer paladinim lvl 60 defans:978 ama bende anlamadım arkadaşın lvl ide 65 lvl elinde raptor +8 waR öyleyse vurması normal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 az bile vurmuş :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daha rütbe artıcak :D vurur anormal bişi yok,sen dd takarsan az bile vurmuş[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 %99 rogue (lvl down by SQ) (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bence sallıyo ss alsaydı[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kim ben mi sallıom zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kafana dagger koluna arrow marrow takarsan warrior cakar tabi. warrior icin axe ve spear takcan.. 1000 az vurmus lol[signature][hline]nick : RazoR Server : Ares Class : Rogue NP : 320k+ Clan : Justice LvL : 63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: RazoR, 05 Ocak 2006 07:41 tarihinde demiş ki: kafana dagger koluna arrow marrow takarsan warrior cakar tabi. warrior icin axe ve spear takcan.. 1000 az vurmus lol Bencede arrow dagger def ne alaka onu anlamadım karşındaki sin veya archer deilki.[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Kasar hood lvl:60 (artık 70 kasmayacalışıcaz) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar