BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Allah şaşırtmasın diyeceksiniz ama Olimpia'da 61+ herkez dlvl edildi 61'e burda bir mesaj yok konuyla ilgili. Macrocularımız bilinçlendi yaptıklarının hata olduğunu anladı o yüzdenmi ağlamıyorlar, benmi ağlama mesajlarını göremedim ? Yoksa 61 bile olamayacak çoğu adam 61 e yarabbi şükürmü diyor?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ???????????????????[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 HI nasıl honkk???? bi bak istersen ayrıca yeniden hönkkk[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu konu gündüz açıldı,baksaydın görürdün,tabiki herkes allah bereket versin diyo,bedava kastılar nasıl olsa[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: platto, 04 Ocak 2006 21:26 tarihinde demiş ki: bu konu gündüz açıldı,baksaydın görürdün,tabiki herkes allah bereket versin diyo,bedava kastılar nasıl olsa Evet şimdi gördüm :) Neyse gereksiz post için özür ve bütün Kospculara "Beter olun" :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/57 Np:205.xxx/5xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :-?[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: BesT, 04 Ocak 2006 21:29 tarihinde demiş ki: :-? Anlamadığın ne?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/57 Np:205.xxx/5xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: BlackBox1, 04 Ocak 2006 21:27 tarihinde demiş ki: said: platto, 04 Ocak 2006 21:26 tarihinde demiş ki: bu konu gündüz açıldı,baksaydın görürdün,tabiki herkes allah bereket versin diyo,bedava kastılar nasıl olsa Evet şimdi gördüm :) Neyse gereksiz post için özür ve bütün Kospculara "Beter olun" :) Siz beter olun KOSPERLARIN DEĞİL 62+ herkes 61 e çekildi gidin czde bir scream vuran judgement vuran adam yok kosp ile 62 olsam 61 e düşşem ağlamam tabii ki! ama lvl 41 den beri kasan arkadaşım premium aalıp geceli gündüzlü kasıp 62 olan adam 61 e düşürülüyorsa bu k2 nin salaklığı + kosp firmasi k2 den çok iyi çalışıyor k? simdi kosp kasmayan bir cok insani görebilirsiniz artık elle kasanların problemi o artık[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 necro amacın ne,ne demek istiyosun?[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Artık coğu üye aptal k2 ye para yatırmaktansa kosp alacaktır diye düşünüyorum yanlismiyim?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kesinlikle haklısın öylede oluyor zaten 2-3 aydır[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 he yav bileğinin hakkıyla kasanlar için felaket kötü oldu :([signature][hline]Name : MaDDaFaCCa/__ToBa__ Server : Olimpia / Olimpia Clan : RememberMe / yok Level : 57 / 61 Nps : 3*** / 0 :-) Job : Hunter / Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Madıfakık gelip birde hacklediğin charı mı yazıyorsun imzana biraz şeref olur insaf..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Necro, 04 Ocak 2006 21:44 tarihinde demiş ki: said: BlackBox1, 04 Ocak 2006 21:27 tarihinde demiş ki: said: platto, 04 Ocak 2006 21:26 tarihinde demiş ki: bu konu gündüz açıldı,baksaydın görürdün,tabiki herkes allah bereket versin diyo,bedava kastılar nasıl olsa Evet şimdi gördüm :) Neyse gereksiz post için özür ve bütün Kospculara "Beter olun" :) Siz beter olun KOSPERLARIN DEĞİL 62+ herkes 61 e çekildi gidin czde bir scream vuran judgement vuran adam yok kosp ile 62 olsam 61 e düşşem ağlamam tabii ki! ama lvl 41 den beri kasan arkadaşım premium aalıp geceli gündüzlü kasıp 62 olan adam 61 e düşürülüyorsa bu k2 nin salaklığı + kosp firmasi k2 den çok iyi çalışıyor k? simdi kosp kasmayan bir cok insani görebilirsiniz artık elle kasanların problemi o artık Kaç kişi var Olimpia' da bileğinin hakkıyla 62+ olan, bizde Maribel gece gündüz kasıyor prem ile 61 olabildi. Kosp ile kasanlar 500 ise bileğinin hakkıyla kasanlar 5 dir ;) Bu durumda suçlayacak tek grup kosp ile kasıp bileğinin hakkıyla kasan 3-5 kişiyi yakanlar olmazmı? K2 ne yapsın afferin iyi yaptınızmı desin? Beyler çokmu zor adam gibi oynamak? 3 serverda 60+ 4 karakterim var ve hile hurda olmadan oynuyorum. NP desen var, item desen fena değil, klan süper, lvl idare eder, 1 yıldır ne hacklendim ne banlandım. Şimdi benmi hata yapıyorum temiz oynamakla ?????[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/57 Np:205.xxx/5xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 öncelikle topic nasıl yazılır kuralları ,öğren sonra ne demek istedin herkes aynı şeyi söylüyo zaten, no kosp[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: platto, 04 Ocak 2006 23:54 tarihinde demiş ki: öncelikle topic nasıl yazılır kuralları ,öğren sonra ne demek istedin herkes aynı şeyi söylüyo zaten, no kosp Kurallarımı öğreneyim???? Nasıl yazılırmış merak ettim bi anlat bakalım :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/57 Np:205.xxx/5xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 [spo1=burda yazıyor]http://forum.paticik.com/view.php?id=166967[/spo][signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 olmadı [spo1=burda yazıyor]http://forum.paticik.com/view.php?id=166967[/spo][signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: platto, 05 Ocak 2006 00:16 tarihinde demiş ki: olmadı [spo1=burda yazıyor]http://forum.paticik.com/view.php?id=166967[/spo] Eeeeee???? Hangi kuralı ihlal etmişim ? Sadece gereksiz birşey söylemek için niye post atarsınız anlamam.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/57 Np:205.xxx/5xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bigün anlarsın[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar