mrtksn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Merhaba, 10 arkadaş olymposta dönem arasını fırsat bilip tatil yapmak istiyoruz. Ancak bize uygun olan tarih 25 ocak; yani kışın! sizce hava nasıl olur orda? donar mıyız? gideniniz varsa deneyimlerini de yazarsa sevinirim :) onun dışında hangi pansiyonu tafsiye edersiniz. ben kadirin yerini sevmiştim ama belki daha iyisi veya daha ucuzu da vardır?[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 geçen sene 20 şubat civarı olympos'daydım hava mükemmeldi.antalyada öyle çok soğuk olmuyor zaten hiçbi kış.en fazla yağmur yağar.güneş açtımı mis gibi oluyor olympos.kadirin yeri leş.2 tane arkadaşım orada çalışıyor ama oraya gitme :P (duymasınlar eheh) varuna pansiyon var.kadirin yerinden ileri gidiyosun dere yatagından.köprüden(duruyosa hala) karşıya geçiyosun yolu devam ediyosun denize doğru.orda ilerde varuna pansiyon.harika bi yer, yemekleri, kahvaltısı muhteşem.sessiz...ucuz. [spo1=ortadaki bnm çaktırma][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
mrtksn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 teşekkürler; varuna pansiyonla nasıl irtibata geçebilirim; var mı elinde bir telefon fln :)) ; bakalım en iyi fiyat kim verirse ona gidecez; tabi şartlar da önemli; belki paraya kıyarız kim bilir :))[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 http://olymposvaruna.com/ burası sitesi.telefonda var altta. leş yerlere gitmeyin. [spo1=;)]varunaya giderseniz bizi eskişehirden murat&yekta (varuna cafe'den) gönderdi buraya diyin.yekta benim ablam.anlatırsınız işte :P (eskişehir varuna cafe ile alakası yok yalnız varuna pansiyonun isim benzerliği.gerçi içerde bizim cafenin afişi vardır varuna pansiyonda :P)[/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
mrtksn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çok teşekkürler :)) bir de ulaşım konusu bizi korkutuyor; biz ankaradayız; şimdi bi minibüs kiralasak dünyanın parası; antalyaya tren fln varmıdır? veya olympos içinde ulaşımımızı nasıl sağlarız; işte yanartaş fln :)) onun dışında acaba ocak 25, yani 25 şubattan bir ay önce, nasıl olur hava bi fikrin var mı? çok yağış alırmı kışın v.s v.s v.s çok soru sordum; varsa bi tafsiyen fln bilmeyi çok isterim :))[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 antalyaya tren yok.otobüsle geleceksiniz.antalyadan olymposa her saat minibüs kalkar.max 10 ytl.grup indirimi olabilir hehe. olympos içi yürüyerek ulaşım sağlarsınız :) yanartaşa yürüyerek gidersiniz hava güzel olursa.yoksa ordada dolmuşlar var çalışıyo sağa sola. antalyanın havası ne olacagı belli olmaz ama 10 günün 4günü yağmur olabilir.bence yağmurdada güzel olur olympos.içerde şömine başında setlerde oturur çay may oyundu falan vakit güzel geçer :) self servis varuna.daha dogrusu kendin alırsın çayını kahveni.ev gibi :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
mrtksn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehe, öyle daha güzel :)) aslında biz abanttan ev tutum bir hafta doğa ile başbaşa kalmak istiyorduk ama olcak iş değil o; torpillilerden fırsat bulsak kar kış bizi engeller. ama foruma bide bunu sorayım; başka nerde yapabiliriz güzel bir kış tatili? kayak yapmak istemiyoruz, öğrenci adama fazla o :))[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Razu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende gitcem olymposa C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
shimana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 waay süpermiş ben de bizimkilere gelcem demesem arkadaşları ayartıp olimposa kaçardık. neyse başka bahara artık...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Öne çıkan mesajlar