mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bursada nereleri gezdiniz? Bundan üç sene önce bursan uzun süreligine ayrıldım (ünv. yüzünden) ve orada arkadaşlarım bana bursayı anlatsana dediler. isterseniz özlem isterseniz hasret deyin ve 3,5 saat ben sadece bursayı anlattım sonra bir baktım aslında bursanın hiç birşeyini anlatmamışım Benim hayatımda bursa birbaşka[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arap Sukru... Arap Sukrunun etrafinda ufak tefek ama sirin arka sokaklar ve buralardaki kafeler... Uludag (her yeri, yuruyuse cikmak icin ideal) Yesil ve cinili turbesi... uludag Kebapcisi (eski garajlarin oradaki) Iznik Golu (etrafinda gezinmek hos oluyor, hele ki hava da guzelse) Bizim evin oralar (Kagan Parfumeri cevresi, Siesta vs. kisaca gencligin zamaninda takildigi mekan) Ben de Turkiye'ye donmeyeli 2 yil oluyor ancak Bursa'dan aklimda bu kadari kalmis.[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Okulla gitmiştim geçen sene.Bir plaza vardı.Adı ya Zafer ya Ufuk tu.Hatırlamıyorum.Ama çok büyük ve güzeldi.Tabii bide Uludağ.Kar görmemiş İzmirliler olarak içine atlamıştık resmen:)
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zafer plaza :P tikican merkezidir, fastfood katında cok pis kız keserler, hersey pahalidir boşa para harcar donersiniz:P[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende zafer plaza diycektim bide eski çarşı. tabii çiçek ızgarayıda unutmamak lazim =][signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
shimana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi benim gamextreme de bi yazım vardı açılsın kopi peyst yaparım...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 çiçek ızgara(sahibini tanırım) eski çarşı zafer pilaza
Öne çıkan mesajlar