EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bu oyunu bi denemek istiyorumda sanırım ücretsiz download olayı falan varmış register olmak falan gerekiyormu para verip? bide europa serverları varmı? hala oynayan varmı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ben oynami$tim bir aralar,yanli$ yerlere el bombasi atip herkesi yere serince her seferinde 3 tane accim sirayla gitti gelelim meselene 1:oyun bedava 2:avrupa serverleri var,ping iyi olur sanirim kablocular icin,ben bile dialupla amerikan serverlerine giriyordum nadiren(du$uk pingliler vardi)[hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 cevap için teşekkürler cd sini ankarada bulabilirmiyim?account nasıl alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 herkes için bilgisayar dergisi bikaç ay önce vermişti[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 oyunun surekli yeni versiyonu cikiyor,yinede netten temizce indirmek en guzeli www.americasarmy.com dan yada amerikan ordusuna girme burolarindan(ki sanirim turkiyede yok?degilmi?) alabilirsin oyunu CS gibi sapirsacma ozellikleri olmayan "fazla" gercekci bir oyun :),oynadiginda pi$man olmayacagini garanti edebilirim[hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Tamamen free dimi bu? sitesinde 5 dolardan falan bahsediyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 1.5 de iken bedava idi 5$ muhtemelen cd+kargo parasidir,dialupcular icin oyle bir guzel $ey du$unmu$ler millet indiremez diye[hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar