banker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaşım webcam dan smile yapabiliyor onun webcam ının özelliği olduğunu söyledi buna benzer bir program warmı her hangi bir webcam görüntüsünü smile yapabilicek !!!![signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 webcam görüntüsü ile smilie nasıl oluyor anlamadım :/ webcam ile kaydettiği bir görüntüyü mü smilie olarak kullanıyor?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evt webcam dan kayıt edilen 2 sn lik görüntüyü smile olarak kayıt ediyormuş arkadaşın kamerasının yazılımı benım donanımımın yazılımı öyle bir şey yapmıyor bende ek bir yazılımı varmı diye arıyım dedım. sanırım yok :([signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaşın yazmış.. bu tür videolar biir şekilde kaydediliyor. sonra artık flashlamı başka birşeylemi gif formatına dönüştürülyor. sonrada msne gerekl zerzavat ile ekleniyor.. program siimlerini araştrımadım bilemicem[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tmm tşkler uzun iş yani uraşmak lazım sanırım söyle program olsa cok iyi ehu hiç yazılmamış ama cok iş yapıcak bir program[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar