maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Selamlar ... world Cyber Games 2003 Turnuvası Turkiye elemelerinde oyunların teker teker ne zaman oynanacagina dair bilgisi olan var mi ? Ve Kayıt olmak icin ne yapmak gerekiyor ? ... Siberlig.com da Cafe kayıt var ama bireysel kayıt goremedim... Wcgtrde de siberlig.com dan kayıt yapın deniyor... Neyse Bilgi verebilirseniz cok makbule gecer... Tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 siberlig den kayıt yapılır oyuncu kayıt die bi yer olacak hangi maçların ne gün yapılacağı falan illere göre değişiyor mesela burda ( antalya'da ) haftaya başliyacak avrupada ön elemeler bitmiş mesela türkiye gene geriden gelior[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kayıtların ağustos başı başlaması lazım aslında kayıtlar çoktan bitmiş olacaktı ama sistemde bir sorun çıkmış[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hmm kayıtlar sürüo mu bilmiorum ama dün WCG turnavasında Unreal türkiye 4.sü ile tanıştım belki atmıştır ama bilmiyorum bana öyle dedi o zmn kayıtlar nasıl sürüo adam 4.c olduysa herhalde salladı 4.üm diye[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 sallamış bende antalya starcraft-broodwar 1. si olarak geliyorum 8-12 eylül arasında istanbul swiss otele otelden çıkmaya fırsat / zaman olursa görüşmek istediğim bi 3 5 kişi war aslında olmadı burdan haberleşiriz[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 maxi hangi oyunu oynıacn ona göre deişio kayılar mesala cs btti sanırım bu hafta istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar