bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 dun aldım bilgilere gore kosp 1 haftaya kadar geliyormuş şuanda tek problem oto lot muş ister inannın ister inanmayın ama geliyo artık cz yapamayaz[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 cok guzel yuppi :) o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :hrr:[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ozaman Su Bir Haftayı Guzel Guzel Degerlendirelim..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sen nerden alıon bu haberleri?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o yapan adamı bulup okları 5li 5li kafasına saplamak lazım ya, neyse...[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 biz böle sabah öğle akşam apos / deru dönelim kasalım 60 a millet kosp sayesinde 5 günde 60 olsun var mı öle beleşcilik bizde biliyoruz kosp calıstırmasını neden kullanmıyoruz oyunun tadı tuzu kacmasın herkez zevkle oynasın die şu 2 hafta mesela cok güzel geçti hele cz kosptan eser yoktu[signature][hline]Nick: Nick Yok Class: Sınıf Yok Server : Gerçek Hayat Clan: Kendi Arkadaşlarım LvL: 00 Np: Kim Takar NP'i Oyunu Bıraktım Hatta Char'ı Kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben bilmiyom çalıstırmasınız ciddiyim :D[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: bubbaChucks, 04 Ocak 2006 10:53 tarihinde demiş ki: sen nerden alıon bu haberleri? +45543654646[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bende duydum ve daha sağlam eklentiler ile geliyormuş super miror bu nedir derseniz o kadar seri miror ve pot çekiyorki kek ten farkı yok!Ama cz kesinlikle çalışmıyacakmış!Yani cz rahat dolaşasacaz ama lvl kasarken kosperler ses çıkaramıcaz.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gerçekter 1 haftaya kadar kokusu çıkar merak etmeyin dua edelimde hiç yapamasınlar onlar para için ( anasını bile satar kopsu yapanlar için)[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cristianokaan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abi dün denedim kosp calışıo bende kekuriye bi bırakam dedim de hiç bi bok düşmedi:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaşın 1ine kosp öldü çıkmaz artık dedğimde geliyo geliyo merak etme duyuru yapıldı demişti ama kospta playera atak kalkmış czde 5li yemiyeceksiniz yani[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: cristianokaan, 04 Ocak 2006 14:49 tarihinde demiş ki: abi dün denedim kosp calışıo bende kekuriye bi bırakam dedim de hiç bi bok düşmedi:D:D burada açtığın kospu marifetmiş gibi anlatıon yazık gerçekten yazık[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bencedede yazık sanki tek czmi onemli senin verdin emege adam mufur edeyo resmen sen uruş 60 ol adam 2 gunde atmış olsun verdimiz emege yazık ferçekten[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: cristianokaan, 04 Ocak 2006 14:49 tarihinde demiş ki: abi dün denedim kosp calışıo bende kekuriye bi bırakam dedim de hiç bi bok düşmedi:D:D allah belanı versin :hrr:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: cristianokaan, 04 Ocak 2006 14:49 tarihinde demiş ki: abi dün denedim kosp calışıo bende kekuriye bi bırakam dedim de hiç bi bok düşmedi:D:D ciuv ciuuvvv mermilerden kaçamiyoruz,NEO değiliz biz matrix kamil.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kospta Player Attack Zaten Kaldırılmıstı Bayaa Bir Sure Once... Cz de ki 5 li ok muhabbeti... KOXP Kullananlardan Kaynaklanıyor..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: sadsong, 04 Ocak 2006 14:58 tarihinde demiş ki: said: cristianokaan, 04 Ocak 2006 14:49 tarihinde demiş ki: abi dün denedim kosp calışıo bende kekuriye bi bırakam dedim de hiç bi bok düşmedi:D:D ciuv ciuuvvv mermilerden kaçamiyoruz,NEO değiliz biz matrix kamil. :-?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Korku, 04 Ocak 2006 11:09 tarihinde demiş ki: Bende duydum ve daha sağlam eklentiler ile geliyormuş super miror bu nedir derseniz o kadar seri miror ve pot çekiyorki kek ten farkı yok!Ama cz kesinlikle çalışmıyacakmış!Yani cz rahat dolaşasacaz ama lvl kasarken kosperler ses çıkaramıcaz. e guzelde o kadar minore pot nasil yetistiricek.. :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordmurat201 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :) nabam basa gelen cekılır[signature][hline]lvl5?ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 olcakiş mi bu?warrior yetiştiriyom şimdi süper zırh ve bir sürü pot alcam yanıma cz ye cıkarsam :D[signature][hline]bir zamanlar __WoLQaN__ sonra ares2000 sonra __MoLe__ en sondada PrinceXII. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 iyyyy kosp iğrenç kospu yapanda kullananda o partide duranda kospcu[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ok de savas da cz de 5 li yemices de ex kasmak serbestmiymiş ?[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djjay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yazılanların bi kaçı şöle bi his bıraktı... kahretsin kosp geliyo temasıyla sanki "sabredin az kaldı yeniden kosp kullancaz eyoo" haberini vermek ..bana böle bir izlenim bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar