Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahretsin arkadaşlar kosp uzerinde çalışılıyo

bozok22

Öne çıkan mesajlar

dun aldım bilgilere gore kosp 1 haftaya kadar geliyormuş şuanda tek problem oto lot muş ister inannın ister inanmayın ama geliyo artık cz yapamayaz[signature][hline]
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2
Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna
Sosyal ağlarda paylaş

biz böle sabah öğle akşam apos / deru dönelim kasalım 60 a millet kosp sayesinde 5 günde 60 olsun var mı öle beleşcilik bizde biliyoruz kosp calıstırmasını neden kullanmıyoruz oyunun tadı tuzu kacmasın herkez zevkle oynasın die şu 2 hafta mesela cok güzel geçti hele cz kosptan eser yoktu[signature][hline]Nick: Nick Yok
Class: Sınıf Yok
Server : Gerçek Hayat
Clan: Kendi Arkadaşlarım
LvL: 00
Np: Kim Takar NP'i
Oyunu Bıraktım Hatta Char'ı Kapattım
Sosyal ağlarda paylaş

Bende duydum ve daha sağlam eklentiler ile geliyormuş super miror bu nedir derseniz o kadar seri miror ve pot çekiyorki kek ten farkı yok!Ama cz kesinlikle çalışmıyacakmış!Yani cz rahat dolaşasacaz ama lvl kasarken kosperler ses çıkaramıcaz.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.

İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp
"Ne warrior ne Rog. Ne Priest
Gönül İlk'i ister.."
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekter 1 haftaya kadar kokusu çıkar merak etmeyin dua edelimde hiç yapamasınlar onlar para için ( anasını bile satar kopsu yapanlar için)[signature][hline]
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cristianokaan, 04 Ocak 2006 14:49 tarihinde demiş ki:
abi dün denedim kosp calışıo bende kekuriye bi bırakam dedim de hiç bi bok düşmedi:D:D

burada açtığın kospu marifetmiş gibi anlatıon yazık gerçekten yazık[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Sosyal ağlarda paylaş

bencedede yazık sanki tek czmi onemli senin verdin emege adam mufur edeyo resmen sen uruş 60 ol adam 2 gunde atmış olsun verdimiz emege yazık ferçekten[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abi dün denedim kosp calışıo bende kekuriye bi bırakam dedim de hiç bi bok düşmedi:D:D

allah belanı versin :hrr:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ciuv ciuuvvv mermilerden kaçamiyoruz,NEO değiliz biz matrix kamil.[signature][hline]Dolls
62 lvl
Rogue/Assasian
Ares
Owned_By
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadsong, 04 Ocak 2006 14:58 tarihinde demiş ki:
said:

ciuv ciuuvvv mermilerden kaçamiyoruz,NEO değiliz biz matrix kamil.

:-?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korku, 04 Ocak 2006 11:09 tarihinde demiş ki:
Bende duydum ve daha sağlam eklentiler ile geliyormuş super miror bu nedir derseniz o kadar seri miror ve pot çekiyorki kek ten farkı yok!Ama cz kesinlikle çalışmıyacakmış!Yani cz rahat dolaşasacaz ama lvl kasarken kosperler ses çıkaramıcaz.

e guzelde o kadar minore pot nasil yetistiricek.. :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx

Win Or Die ßut Never Lose !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...