miss_black Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Arkadaşlar Murat Yılmazyıldırım ın İzler1 diye bir şarkısı var.Kömür karası saçlarına asın beni sevgilinin.Hüzünlü bir vedayla kaybolup gideyim.Şarkılarım ve günahlarımla göklerdeki ışıklara....diye bir bölümü olan bir şarkı bu. Bu şarkının tam sözlerini biliyorsanız yazabilir misiniz?Veya bulabileceğim bir adres falan var mı?
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 uzaklardan bak bana kalbımdekını gör ne yollardan geçtim şimdi nerdeyim nerdeki bilinmeyendeyim limanlardaki fener gibi bir yanıp bir sönmekteyim kömür karası saçlarına asın beni sevgilinin hüzünlü bir vedayla kaybolup gideyim şarkılarım ve günahlarımla göklerdeki ışıklara korkuyorum içimdeki karanlıktan uğramıyor yanıma artık güneş yakınlarıma vuruyor gölgen avutuyor gözlerimi dilimde yaralı aşka dair kıpırdanışlar yanlış bir yanlızlığın bedelini ödüyorum şimdi kömür karası saçlarına asın beni sevgilinin hüzünlü bir vedayla kaybolup gideyim şarkılarım ve günahlarımla göklerdeki ışıklara[signature][hline]Kesinlikle yılın quote'u : Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun
Öne çıkan mesajlar