Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle yazılımı olur

Dome

Öne çıkan mesajlar

yazılıdaki en kolay soru bile ölümüne ezberdi ya(tarih yazılısı). örnek olarak sorulardan birini yazayım;
soru 7/

Orhun kitabelerini kimyazmıştır? Kimin adına yazmıştır? Kim bulmuştur ve kim okumuştur?

soruları görünce afalladım kaldım ya. muhtemelen 15-20 falan alcam. ya yapılabilecek bişey yokmu müdüre falan sölesek? kaale alırmı bizi??? hoca kızdı hocam ful ezber sordunuz deyince. bi dahaki yazılıda daha fena yapcam sizi diyo. bi yardım pls ve ayrıca tarih dersi nası çalışılır bana bi anlatırsanız çok sevinirim ya. bu dönem 2 düşüyo karneme bari ikinci dönem 4 falan düşsün nolur bi yardım edin[signature][hline]*!AZ-BIY-CAV-ÇÜ-DU-ET-FIŞ-GAS-ĞIR-ITÖ-İTO-JÖN-KAM-LAL*
Sosyal ağlarda paylaş

hyr
ama bugunden baslayarak ooretmeninizi bilgilendirebilirsiniz... soyle ki onun sizin istediginiz gibi sorular sormasini saglarsiniz; amacin sizi sinifta birakmaktan ziyade bilgi olcmek oldugunu hatirlatin. bunun yanisira her zaman aklinizda tutmaniz gereken, ooretmen daima haklidir ve siz kavga etmemelisiniz. sinirlendirmeyin; cunku zaten sinavi istedigi gibi yapmak gibi bi luksu var. sinirlendirir kavga eder kil ederseniz siz zararli cikarsiniz. sonuc: tatli dille istediginiz gibi sorular sordurun.

bi baska cozum de calisma sorulari hazirlasin size. pasa pasa diyin ki biz duzgun calisamiyoruz, ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz.. boylece bi tarafi siser ooretmenin; kendini yukarida hisseder ki istedigini almis olur. bu noktada ataginizi yapin ve diyin ki bizim calismamiz icin yonlendirici calisma sorulari hazirlar misiniz. afallayacaktir normal olarak, fazla is saati demek oluyo onun icin, eve gidince uurasacak is cikiyo onun icin kabul etmemeye calisacak. haliyle suyuna gidip kendinizi acindirarak hazirlamasini saglayin... simdi bunun ne yarari var; size sinavda sorup sorabilecegi tum bilgi sorularini oraya yazdiktan sonra ve siz bunlari ezberledikten sonra isterse en aptal soruyu sorsun, yine yaparsiniz. ha yapamazsaniz velileriniz gelir o kadar sizin istediginiz gibi calistilar yine yapamadilar sorun sizde olmali iyi calistiramiyosunuz ooretemiyosunuz vs. vs. uzerine yururler, mudur yrd.'a sikayette bulunurlar. calisma sorulari olmadan md. yrd. dikkate almak kimseyi ama elde sorular, zulada sinavlar olunca en azindan mudur yrd. uzlasilacak bi orta nokta bulur.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dome, 29 Aralık 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
yazılıdaki en kolay soru bile ölümüne ezberdi ya(tarih yazılısı). örnek olarak sorulardan birini yazayım;
soru 7/

Orhun kitabelerini kimyazmıştır? Kimin adına yazmıştır? Kim bulmuştur ve kim okumuştur?

soruları görünce afalladım kaldım ya. muhtemelen 15-20 falan alcam. ya yapılabilecek bişey yokmu müdüre falan sölesek? kaale alırmı bizi??? hoca kızdı hocam ful ezber sordunuz deyince. bi dahaki yazılıda daha fena yapcam sizi diyo. bi yardım pls ve ayrıca tarih dersi nası çalışılır bana bi anlatırsanız çok sevinirim ya. bu dönem 2 düşüyo karneme bari ikinci dönem 4 falan düşsün nolur bi yardım edin

al 20 al değilse çok önemli ne olacak yani bi 20in olsun:)
ciddiyim yani çok bi öenm teşkil etmiosa yaaaa etmiodur al sen 20ini bi dahasına dikkatli çalışın.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim müdür tarih hocasıydı ve 6 sene dersimize girdi. Onun soruları çok basitti ama her yazılı kağıdı eğer 100 almak istiyorsanız en az 5 sayfa dolardı.
Neden mi?

Soru 1: Kurtuluş savaşını anlatınız
Soru 2 : Kanuni sultan süleyman dönemini anlatınız.
soru 3: Atatürk dönemini anlatınız..

şimdi anladınız mı :)

Benim her sene 1-2 gelirdi karneye.
eh doğal değil mi :)[signature][hline]the art of rolling
Sosyal ağlarda paylaş

soru çok kekmiş diyenlere başka bi soru (buda yazılıda çıktı)

Soru 9/
tarihi terimlerden olan ;

a) Kut anlayışı
b)Yuğ
c)Şad
d)Nom

terimlerini açıklayınız.

bu soruda bittim zaten =(

ayrıca riglous tavsiyen için saol ikincisini denicem hocaya 2inci dönem
[signature][hline]*!AZ-BIY-CAV-ÇÜ-DU-ET-FIŞ-GAS-ĞIR-ITÖ-İTO-JÖN-KAM-LAL*

[Bu mesaj Dome tarafından 30 Aralık 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harbi yani tarih ezberdir en azından bizim eğitim siteminde öledir zatrn bu sistemde herşey ezber tarih gibi bi ders de ezber olmuş çok mu?ayrıca o yazdıın sorular çok da zor diil yani abartma bence..ben her tarih sınawına sınavdan 1 gün önce çalışıom 95-100 arası alıorm..bizim sınawlar da paso ezber ve bizim okulun sınavları harbi çok kazık olur[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Sosyal ağlarda paylaş

tarih ezbersiz olmaz abi, nerden bilebilirsin ki???
haa şu olur, çok tarihi roman okumuşsundur önceden bu konulara ilgin vardır, saygı duyarım... lisede hiç tarih sınavına çalışmadım mesela, ama yazılıları 20 dk da bitirip 90-100 allah ne verdiyse alırdık abi...
ve bu arada tekrar etmek istiyorum... sorular kolay...[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Sosyal ağlarda paylaş

ah lise yılları olsada rahat rahat hocalara baka baka kopya çeksek :) üni dede kopya çekiyoruz tabi ama bazen bir kaç hoca oluyor o zaman zorlanıyorus ama en son tarih sınavımız baya kazıktı. 45 aldım gayet düzgün cümeler kurdum fakat aynı sınavda bir arkadaşım "allajh allah sesleriyle düşmana ateş açtık" gibi gayet geyik cümleler kurdu ve 75 aldı. bu adaletsizlik değilde ne?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Misskickass, 01 Ocak 2006 23:54 tarihinde demiş ki:
ah lise yılları olsada rahat rahat hocalara baka baka kopya çeksek :) üni dede kopya çekiyoruz tabi ama bazen bir kaç hoca oluyor o zaman zorlanıyorus ama en son tarih sınavımız baya kazıktı. 45 aldım gayet düzgün cümeler kurdum fakat aynı sınavda bir arkadaşım "allajh allah sesleriyle düşmana ateş açtık" gibi gayet geyik cümleler kurdu ve 75 aldı. bu adaletsizlik değilde ne?
universite... :)

@burninglife, calismadan 100 ve 97 aliyosan ve sizin okulda zor soruylarsa bu iste bi terslik vardir. ya sen sozel ogrencisisindir, asmis bi beynin falan vardir; yaparsin tabi... ama bu iki kosulda da, duruma pek bi katkin olmuyo... yani ikisinde de bu sadece seni baglayan seyler. e sen tutup birilerinin yardim istedigi konuda ben 100-97 aliyorum hem de hic calismadan diyebiliyosan bu kosullarda, bu hava atmak diil de nedir? bu mu yani istedigin; insanlarin gelip aa asmissin sen demesi mi? oyle olmamasini umit ediyorum ama geriye bi sey kalmiyo... ha sen ezberleme asamasini calisma olarak saymiyosan... bilmiyorum, bi terslik var ortada ama nerde cok merak ettim simdi, anlat sirrini da anlayalim nerdeymis hata..[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 02 Ocak 2006 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...