Romario Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Seni kaybetmek çoğu zaman beni kaybetmekti;öylesine bir korku, bir endişe Sanki kendini kaybedercesine; ağlamalar bağırmalar çağırmalar; hepsi içindeydi Belki de bir hiçi kaybetmekti; hem de hiç aramamacasına Sanki hiç benim olmamış gibi... Sanki onun için daha önce de ağlamamışım gibi... Sanki benim göz yaşlarım pazarda da satılıyormuş gibi... Kimi zaman kendimi paralıyormuş, kimi zaman da ödüllendiriyormuş gibi... Ama HEP acıyormuş gibi; göğsümden mideme bir ızdırap yavaşça ve her santimde daha da acı verircesine iniyormuş gibi... Kim bilir belki de göz yaşlarım içime dökülüyormuş gibi... Ama en önemlisi aynamı görmüyormuş gibi; sanki sırrını kaybetmiş gibi Ama en çok beni kaybetmiş gibi; biraz da seni kaybetmiş gibi... Çok sevdiğim bi arkadaşımın yazdığı çok güzel bi yazı beni okurken baya guydulandırdı umarım beğenirsiniz. Edit:İmla [Bu mesaj Romario tarafından 04 Ocak 2006 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 why?[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar