Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nip/Tuck

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Manyak bir bölümdü dünkü de... Sean'la Christian bir fahişeyle 3lü yaptılar... Neyse ki ortaklık dağılmıyor az kalsın dağılıyorlardı. Heyecanla izliyoruz:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
Evet manyak bir bölümdü ama sonu istediğim gibi bitmedi. Yönetmeni sanırım bu bölümde Requiem For a Dream den etkilenmiş. Biraz çağrıştırdı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
ehhe gitgide kitliyo dizi
üçlü yaptıkları kadın baya iyiydi=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
ben bizim oğlanın annesini fırçalamasına bayıldım. gayet gerçekçiydi. karıyla yiğişmeden önce men at work parçası çalması da güzel bir ironiydi :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
Manyak bir bölümdü yine. Özellikle Sean'ın şişme bebeği becerdiği sahne çok çarpıcıydı, bir de karısına taksi için para uzattığı sahne. Favori dizim olmak üzere bu ya.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
Ikinci sezon cok iyi ozellikle famke janssen girdikten sonra diziye

ama 3. sezon biraz hayal kirikligi olarak basladi, gerci bu hafta biraz duzeldi ama ilk sezonla kiyaslanamaz[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mükemmel ötesi bir bölümdü yine ya. İnanamıyorum bu kadar güzel mi olur bir dizi her bölümde beni benden alıyor ya. Bobolit'in kendi suratını kesişi falan dumur halde izledim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
nip tuck sınırları zorlamaya devam ediyor. İlginçtir estetik cerrahlar nip tuck'ta anlatılmasına rağmen 15lik neşter Cnbce'nin elinde.. Yine kesmişler bölüm sonunu! E bölüm sonu değil de dizi kesilmeyecek gibi de değil hani. Bana sorsalar ben 21ibaresi ile yayınlanmasını rica ederdim..

Her neyse, nip tuck sınırları zorlamaya devam ediyor dedik ya.. işte bu bölüm de illegal ameliyatlar üzerine bir iki laf söylendi, gençler hoş olmayan şeyler yaşadılar, uyuşturucu kullanıldı, Sean karizmayı yükseltmeye devam etti... falan da filan da. Ve bölüm sonunda enseste kaydılar.. Lifecoach'umuz oğlu ile hoş olmayan bir ilişki içerisinde imiş meğer. Ya ya işte böyle uç şeyler olmaya devam ediyor[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
sonradan bana kufur etmemek icin; spoiler oldugunu bilerek vede dizi keyfinizi bozabilicegini bilerek acin bunu eger ileriki bolumler hakkindaki en buyuk soku ogrenmek istiyorsaniz

[spo1=bold yazilara dikkat !]ava moore aslinda erkektir, ameliyatla kadin olmustur, alec baldwin kocasi ve ameliyatini yapan adamdir, cocukta evlatliktir, christian ortaya cikaricak bunu kendi methodlariyla[/spo]

[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe

[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 12 Aralık 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 12 Aralık 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya cok gusel bi bolumdu de o doktoru baglayıp yuzunu kesmeye kalkarken nefesimi tuttum valla da bu cnbc bende paranoya yarattı simdi neyi kesmisler her sahne degistiginde acaba bi seyimi kesti gene bunlar diyorum
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 12 Aralık 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Mükemmel ötesi bir bölümdü yine ya. İnanamıyorum bu kadar güzel mi olur bir dizi her bölümde beni benden alıyor ya. Bobolit'in kendi suratını kesişi falan dumur halde izledim.

aynen:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bitti mi niptuck noldu ya az sonra taurus stunt awards yazdı ???

edit: siteden baktım 4400 bittiği için 23:00 e almışlar... pff...
[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men

[Bu mesaj octopus tarafından 25 Aralık 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten normalde 22.00'de 4400,23.00'de n/t vardı=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
carverin konusmasina dikkat ederseniz direk anlasiliyor kim oldugu. gerci yinede dumur oluyor insan olayini ogrenince:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day
  • Yeni Oluştur...