Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Manyak bir bölümdü dünkü de... Sean'la Christian bir fahişeyle 3lü yaptılar... Neyse ki ortaklık dağılmıyor az kalsın dağılıyorlardı. Heyecanla izliyoruz:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Evet manyak bir bölümdü ama sonu istediğim gibi bitmedi. Yönetmeni sanırım bu bölümde Requiem For a Dream den etkilenmiş. Biraz çağrıştırdı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ehhe gitgide kitliyo dizi üçlü yaptıkları kadın baya iyiydi=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben bizim oğlanın annesini fırçalamasına bayıldım. gayet gerçekçiydi. karıyla yiğişmeden önce men at work parçası çalması da güzel bir ironiydi :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bu arada merak ettiğim bir şey var, dizinin başındaki şarkının sonunda "a perfect lie" mı diyor, "a perfect life" mı diyor? Bana lie gibi geldi...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Perfect Lie o anda çalan parçanın adı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 lam haftaya i,zlerim die izlemedim bak olaylar olmus gene :([signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Manyak bir bölümdü yine. Özellikle Sean'ın şişme bebeği becerdiği sahne çok çarpıcıydı, bir de karısına taksi için para uzattığı sahne. Favori dizim olmak üzere bu ya.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hmm. bak bu bölümü kaçırdım işte.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 En sonu asil bombaydı." kendim yerine bebeği bıraktım " !!![signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kimin kimi becerdiği belli değil filmde :) Ama bi o kadarda favori dizim. Allah cnbce ve niptuck'a zeval vermesin :P[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 A perfect lie: American dream[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ikinci sezon cok iyi ozellikle famke janssen girdikten sonra diziye ama 3. sezon biraz hayal kirikligi olarak basladi, gerci bu hafta biraz duzeldi ama ilk sezonla kiyaslanamaz[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tamam buldum [Bu mesaj Predator tarafından 27 Kasım 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bu akşamki bölümün sonlarında bir Radiohead şarkısı çaldı, ismini bilen var mı?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu hafta şahaneydi. ilk başlangıç jenerii girmeden geçen konuşmaya hasta oldum[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Of abi iicene entrika oldu göz kırmıom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mükemmel ötesi bir bölümdü yine ya. İnanamıyorum bu kadar güzel mi olur bir dizi her bölümde beni benden alıyor ya. Bobolit'in kendi suratını kesişi falan dumur halde izledim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nip tuck sınırları zorlamaya devam ediyor. İlginçtir estetik cerrahlar nip tuck'ta anlatılmasına rağmen 15lik neşter Cnbce'nin elinde.. Yine kesmişler bölüm sonunu! E bölüm sonu değil de dizi kesilmeyecek gibi de değil hani. Bana sorsalar ben 21ibaresi ile yayınlanmasını rica ederdim.. Her neyse, nip tuck sınırları zorlamaya devam ediyor dedik ya.. işte bu bölüm de illegal ameliyatlar üzerine bir iki laf söylendi, gençler hoş olmayan şeyler yaşadılar, uyuşturucu kullanıldı, Sean karizmayı yükseltmeye devam etti... falan da filan da. Ve bölüm sonunda enseste kaydılar.. Lifecoach'umuz oğlu ile hoş olmayan bir ilişki içerisinde imiş meğer. Ya ya işte böyle uç şeyler olmaya devam ediyor[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sonradan bana kufur etmemek icin; spoiler oldugunu bilerek vede dizi keyfinizi bozabilicegini bilerek acin bunu eger ileriki bolumler hakkindaki en buyuk soku ogrenmek istiyorsaniz [spo1=bold yazilara dikkat !]ava moore aslinda erkektir, ameliyatla kadin olmustur, alec baldwin kocasi ve ameliyatini yapan adamdir, cocukta evlatliktir, christian ortaya cikaricak bunu kendi methodlariyla[/spo] [signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 12 Aralık 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 12 Aralık 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya cok gusel bi bolumdu de o doktoru baglayıp yuzunu kesmeye kalkarken nefesimi tuttum valla da bu cnbc bende paranoya yarattı simdi neyi kesmisler her sahne degistiginde acaba bi seyimi kesti gene bunlar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Antimodes52, 12 Aralık 2005 00:03 tarihinde demiş ki: Mükemmel ötesi bir bölümdü yine ya. İnanamıyorum bu kadar güzel mi olur bir dizi her bölümde beni benden alıyor ya. Bobolit'in kendi suratını kesişi falan dumur halde izledim. aynen:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bitti mi niptuck noldu ya az sonra taurus stunt awards yazdı ??? edit: siteden baktım 4400 bittiği için 23:00 e almışlar... pff... [signature][hline][b]And after all we're only ordinary men [Bu mesaj octopus tarafından 25 Aralık 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zaten normalde 22.00'de 4400,23.00'de n/t vardı=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 carverin konusmasina dikkat ederseniz direk anlasiliyor kim oldugu. gerci yinede dumur oluyor insan olayini ogrenince:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar