Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nip/Tuck

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o çocugun yerinde olmayı kim ister:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
ya bu dizi canlı canlı ameliyat yapılan tıpla ilgili bi dizi deil miydi? geçen reklamını izledim dumur oldum "ulan ne alaka" dedim. dizi nerden buraya geldi ya çok ii hatırlıyorum eski reklamında bi ameliyat gösteriyodu. yoksa ben başka diziyle mi karıştırıyorum bunu? tekrarı ne zaman bu son bölümün?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
o dedigin kisim dizide yaklasik bir 30 saniyelik 2 bolumu kapsiyor. gerisi o jenerikte gordugun gibi. tip dizisiyle alakasi bile yok :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
tum zamanlarin diycem ben. izledigim en sert dizi. ve bilen bilir, ben cook dizi izledim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Oz daha sertti bence..bunun bi ameliyat sahneleri iğrenç onlarda normal yani sonuçta ameliyat olduğunu biliyosun.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Ameliyat güzeldi ama löp löp löp çıkardılar yağları komikti hehe. Yanlız harbiden bu bölüm adamı çok eğer ''ben onun yerinde olsaydım'' çelişkisine soktu.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.

ayni sekilde sozlukte de belirtmistim, buraya da aynen aktariyorum
[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 25 Ekim 2004 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ikinci it eroin arkadaslar.
trainspotting'de renton un quote'u.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
hehe gece 4'te izledim tekrarını
kaçırdım mı bitiyo olay ya=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Tek bolumunu izledim o bolumde de ne sanssa cift cinsiyetli biri burun estetik i yaptırıyor.O bolume gore yorumlarsam kotu cık cık :P[signature][hline]To be or not to be
Mesaj tarihi:
ya soruldumuyazildimibilmiom bakmadim pardon :P
hani reklamlardaki Cmon Cmonnn la baslayan muzik varyaaa kimin o bilen varmi :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
nası bi bölümdü, efsane
kendime gelemedim başım döndü kim kiminle nerede nasıl lol.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
  • Yeni Oluştur...