Redogski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu hafta yanılmıyorsam ksk-fener maçı var. doğrumu? ksknın cezası geçtimi biliyomusunuz? yardımlar için şimdiden teşekkürler:D[signature][hline]Benim için seni görmek suya benzer, Seninle yaşamak ise nefes almaya, Susuz üçgün yaşarım, Ama nefes almadan asla!!! G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bilmiyorum ama bu topiği bence basketbolla ilgili bilmediğimiz sorular için kullanalım(galiba zaten öyle ama neyse)[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 paylaşabilirsiniz :D[signature][hline]Benim için seni görmek suya benzer, Seninle yaşamak ise nefes almaya, Susuz üçgün yaşarım, Ama nefes almadan asla!!! G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ksk fener maçı yok.. Fb-büyük kolejle yapıor.. ksk-darüşşafaka ile yapıor. ksk nin cezası bittimi tam bir bilgim yok.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar