helper Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Warior Combunun olıcagını Zannetmezdim ama Gördüm 1 dk Dm kesiyorlar Ama 411 Diez den Adam Edit char belli Z4 war Clan lideri dm adama 2 tane wuruyor Master yanıyor 411 ise 2 tane Wuruyor daha hp yarıda bile deyil Komik bişey ama Adamda Şunu biliyorum Harpyyde Cz de Ko iken Almıcagınza söz werindedi Adam daul shard +9 Gösterdi :D www.cafegeveze.com Tavsiye ederim Combo Ögrenmek isteyenlere
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sen gez gel bakalım arabalar dogru parketmiş mi :)[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue
helper Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yalana İhtiyacım yok 3 seneden beri Bu oyunu oynuyorum we Diezde Bir abimiz kasarken İsim wermek istemiyorum onlarla Kastı We İnanmadım Vieoları izle gör
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kaladze, 04 Ocak 2006 19:48 tarihinde demiş ki: sen gez gel bakalım arabalar dogru parketmiş mi :) dzgün 1 cvp atmayı denedinmi daha once[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner:
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yaf bu millet 5 yıldır 3 yıldır oynuo soruyon lvl -60+ yaf emeginle kassan 3 ayda 60 olursun 3 yılda 70 tavana carptırırım millet yılardan bahsedio ya offffffff[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar..
Öne çıkan mesajlar