Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 adam kesince 20 np geliyo ama informationda recived 50 national yazıyo 0_o[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o_0oOo00[signature][hline]::Masqurade:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bunuda macroya bağlayacak biri çıkacak şimdi 1-2 post sonra kosp la adam kesersin gibisindne bişe yazar biri[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kospla kastıgın icin 20 gelio. adamına göre muamele yane.[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kaladze, 04 Ocak 2006 19:46 tarihinde demiş ki: kospla kastıgın icin 20 gelio. adamına göre muamele yane. adam kesemediğin için farkında deilsin desem [spo1=2,5 ay evvel][/spo][signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kaladze, 04 Ocak 2006 19:46 tarihinde demiş ki: kospla kastıgın icin 20 gelio. adamına göre muamele yane. zauuahhua bu olayada hastayım adam açıkça kospla kastım dedi demez olsaymış her şeyde laf atılıo topic patlatılıo yaptıysa yaptı olmuşla ölmüşe çare yok şimdi yapmıosa sorunda yok yapıyosada gm belasını versin :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 04 Ocak 2006 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mantıken düşünürsek ben elimle kasıorm. sen illegal kasıorsun. bide üstüne konusuorsun -100 ün var senin bi kere ötme fazla[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar