CapN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben Enchanter olduğum için sadece enc reciplerini araştırdım :) Brilliant Mana Oil (ZG , Friendly) - Use: While applied to target weapon it restores 12 mana to the caster every 5 seconds and increases the effect of healing spells by up to 25. Lasts for 30 minutes. Brilliant Wizard Oil (ZG , Honored) - Use: While applied to target weapon it increases spell damage by up to 36 and increases Spell Critical chance by 1% . Lasts for 30 minutes. Enchant Cloak - Greater Fire Resistance (Slithus , Friendly) - +15 Fr Enchant Cloak - Greater Nature Resistance (Slithus , Honored) - +15 Nr Brilliant Mana Oil ve Brilliant Wizard Oil : Gerçekten güzel fakat çok pahalıya geliyor. :) Gerçi 5 charges , 1 charge ı 3g civarı bir maliyeti oluyor. Malzemeler: Brilliant Mana Oil 2x Large Brilliant Shard 3x Purple Lotus 1x Imbued Vial Brilliant Wizard Oil 2x Large Brilliant Shard 3x Firebloom 1x Imbued Vial Edit: Birde AQ dropları varmış sanırım Glovesa + frost damage vs fakat onlar hakkında bilgi bulamadım bulan biri varsa link verirse sevinirim. [signature][hline]Capn - 60 Undead Priest [Bu mesaj CapN tarafından 04 Ocak 2006 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar