resata Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zamaninda, topic acilmisti, soyunuz nerden geliyor diye... ben sadece nene ve dedelerime akdar kismen biliyorum.. acaba herhangi bi sekilde bunu hukuki yoldan arastirmanin bi yolu var mi ? arsivler falan ? tesekkürler...[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya...
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Atatürk'ün soy ağacını sizlerle paylaşayım mı ? :)
resata Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 biliosan paylas ta, ben soruma hala cevap bulamadim :) ama biliosan, paylasirsan sevinirim...[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya...
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Atatürk'ün soy ağacı resimleri tarayıcıdan bilgisayara aktarmam gerekiyor. Bir gün yayımlarım :)
resata Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben hala cevap alamadim... :D[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya...
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 efsane gerı dondu :) hosgeldın tarıh pastası[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evet ben de merak etmeye başladım!hadi ama birisi bulsun şunu:)[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!!
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 soy ağacını ne yapacaksın ki. bence örneğin sen kendini ingiliz hissediyorsan genlerin ne söylese de ingilizsin
Öne çıkan mesajlar