Dagger Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Geçmişimin tozlu sayfalarını karıştırken, Sana rastladım bir köşede, duruyordun öylece. Unutuluyordun, kayboluyordun hikayemde. Bunu hakketmiyordun, farklıydın diğerlerinden. Hemen bir boş sayfa çıkarttım kalbimden, Başladım o tozlu sayfaları temize çekmeye. Bir köşede kullanılmayı bekleyen kalemimle, O kalem, sayfaları kanımla, canımla dikte eden. Ağladım eski sayfaları temize çekerken, Kimi yerinde güldüm kendi halime. Yazdıklarım önsöz olacaktı yeni hikayemde, Baş karakterler ise yine sen ve ben.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eh... pek beğenmedim oskim.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar