Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2+1 hoparlör önerisi

Etos

Öne çıkan mesajlar

Kaliteli bir 2+1 hoparlör almayı düşünüyorum. Parası önemli değil. Baya araştırdım ve Logitech Z-2300 ile Creative I-Trigue 3600 arasında kaldım.
Logitech Z-2300 genel olarak daha iyi bir hoparlör gibi gözüküyor, 200 Watt RMS ses çıkışı var (Creative'in 41 Watt). Ama çoğu insan müzik dinlemek için iyi bir seçim olmadığını söylüyor, çünkü baslar ne kadar kısılırsa kısılsın rahatsız edecek kadar yüksekmiş.
Bu arada Creative 145 dolar + kdv, Logitech 200 dolar + kdv.

Bu modellerden birini kullanan ya da başka bir tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

2+1 de en iyi suan Jbl ın space modelı var. + olarak Harman kardon un 2 +1 ı var tabı bu 2+1ler creatıve ve logının 5+1lerınden daha kalıtelıdır arkadasım harman kardon 450ytl jbl ıse 430 ytl Jbl Harman kardondan daha ıyı ses verıyor test ettık ondan sora Harman gelır[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Gerab;

arkadaş buyuk sistemlerden bahsediyor sanırım o yuzden 2.1 gibi bi sistem dusunuyor.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 02 Ocak 2006 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2+1 harman kardon ve jbl ın kıler 450 410 arasıdır normal 5+1lerden katkat ıyıdır arkadasımın dedıgı bose markasıda ıyıdır ama turkıyede goremedım[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de Bose olsa hiç düşünmeyeceğim zaten.
Z-2300'ü dinledim bugün, gerçekten de gereğinden fazla bas var. Ne kadar kısılırsa kısılsın çok yüksek kalıyor.
JBL'i ben de düşündüm. Fiyat önemli değil demiştim ama 430 milyon da biraz fazla sanki :)
L3800 istediğim modellerden biri, fakat fiyatını bilmiyorum ve Türkiye'de bulamadım. Daha doğrusu I-Trigue L serisinin hiçbirini bulamadım.
O yüzden biraz daha araştıracağım, L serisi bulursam ona yöneleceğim, bulamazsam I-Trigue 3600 alacağım gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sakın I-trigue falan almak gibi bir hata yapma şu an kullandığım Bose dan önce o vardı ben de aynen bir önceki mesajımda da dediğim gibi cızır cızır metalik sesler verir sana..(gerçi yeni modelleri denemedim)

Bose 2+1 d&r da satılıyor olması gerek, istanbuldan aldım ben etrafta görüyorum hala da..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...