Moss Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Gratz Arikan su an itibariyle praydwen hib de 50 hero tebrikler kuzen gel exeal le merch acmaya :))[hline]Konhart 50 Bucuk Necro Mosqi 50 İnfil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illuin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Saolun evet 50 yaptim /quit yazdim excalde mercenary actim lvl 25 yaptim bile :) [hline][Bu mesaj illuin tarafından 26 August 2003 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Haahaha hayvanım benim :) şimdi de /quit yaz ve benim programım ile ilgilen artık canumz salladın bak olmuyo.. ben senin yerine oynarım merc ile ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Gratzzz canus hos yanumda oldun 50 ama neyse...Ya bi adam boyle dopak olmaz .... adam 50 yi yaptı direk cıkıp excal/albe geldi merc kasıyo... Ahh oda anlamıs prydwenda bile hibler ezuk ueheuhe.. Atla bakiyim Gesp.. Hadi bakiyim .... uehuheuheuh[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar