Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

SG-1'i izlemeye yeni başladım bende. Birinci sezonu 2 gün içinde bitirdim az önce de 2. sezonun üçüncü bölümüne kadar geldim. 1. sezon eh fena değildi. Birazcık uzatmalı bölümler vardı bence ama olsun. İlerki sezonlar için büyük umutlarım var. Yalnız şu Apophis'i oynayan adamı hiç tutmadım. Kötü Adam karizması yok herifte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kötü adamlar gelecek ileride, Apophis yanlarında kuzu kalacak :) 2. sezon da bitti mi artık SG-1'i bırakamazsın, dizi esas bu sezonda başlıyor.

SG:A 4. sezon için de şunu söyleyebilirim, efektler falan iyi güzel de yeni konu bulamayıp SG-1 bölümlerini modifiye etmeye başlamışlar. Özgün bölümler, yepyeni bilgiler ve mümkünse SG-1'in bıraktığı yerden bol bol Ancients hikayesi bekliyorum, hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook ta Stargate Türk e üyeyim

atlantis 6.bölüme kadar konuşursam açıkca can sıkıyor 4.sezon oldu hala sg-1 tadını yakalayamadım ben gerçi böyle bir şeyide beklemiyorum ama bu kadar da can sıkıcı olmasa koca galaksi anicent kalıntılarıyla dolu olmalı ama bir daniel miz nie yok atlantiste anlamıyorum yoksa grubun hepsi dil uzmanıda benim mi haberim yok neyse bu monotonluk zaten reytinglerede yansımış durumda amerikada reytingleri pek iyi deil

Sosyal ağlarda paylaş

Favori dizim tartışılmaya başlamış :D

Bence süper gidiyor 4. sezon tam gaz izliyorum hiç de sıkılmıyorum. Çok da güzel bölümler geliyor. Hele bu son amnesia episode'unu çok tuttum baya orjinal çekmişler direktörlük falan kaliteli.

Arada SG-1 eski bölümleri 10. defa baştan izlemeye başladım :D

Facebook'ta stargate türk grubu mu var? benim nasıl haberim olmaz bundan? inanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Diziye merak saldım da şimdi durum biraz karışık TRT'de başlarda SG-1'i izliyordum bir de Ra'yı yok ettikleri bir filmi vardı onu izledim şimdi session 2Ye geçmiş TRT şu anda Tokra part 1 yeni yayınlandı ama dizi zaten on sezon bu durumda ben 2.sezonun sonuna 2 episode kaldı arada kaçırdıklarım olaylar neler?(Burada episodeların ingilizce özeti var hani unutursanız diye.)Ve tabii ki Stargate Atlantis ne oluyor iki tane konudan bağımsız film varmış o ne ve tabii ki bu Stargate'dizisini Sezon 3'ten indirebileceğim bir dizi indirme sitesi(gerçi kolay da one click hosting şirketlerinin premium satma işkenceleri ile uğraşmak istemiyorum) verebilir misiniz ve son olarak Atlantis SG1'den çok mu farklı eğer değilse onu da izlemek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

stargate atlantis sg-1 in 7.sezonunun bitişiyle başlamış yan dizi oluyor yani 7.sezonu bitirmeden başlama tadı kalmaz

2 film dediğin sg-1 10.sezondan sonra çekilenler önümüzdeki sene dvd ye cıkacaklar daha var yani onlara

3.sezondan itibaren bulmaya gelince ben tüm sezonları emule den indirdim direk link bulamazsan emule yükle ordan indirirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Dizinin ilk 2 sezonunu sabırla seyrederseniz, sonraki 8 sezonunu ağzınız açık izlersiniz.

BSG 4. sezon sonunda bitiyor. Oysa Stargate SG-1 10 sezonluk bir efsane. Bilimkurgu-fantazi alanında kesintisiz en uzun süre devam eden dizi, ki bu rekoruyla X-Files ve Star Trek gibi devleri de geride bırakmıştır.
Zevkler ve renkler tartışılmaz, ama hoşa gitmeyecek bir dizi olsa böyle bir rekoru kıramazdı, değil mi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

TRT 2. sezonun ikinci yarısını gösteriyor şu anda, ama sırası falan karışık hep. Ayrıca yayın saatleri hep değişiyor ve dublaj eh işte kıvamında.
Bu diziyi izleyecekseniz ya dvd'sini satın alacaksınız ya da netten indireceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de baya iddialı bi seri izliyorum ben de çılgınca :)
science fiction çok sevmem diye bugüne kadar önyargılıydım biri ikna etti bi de izlicek dizi kalmadı çok sıkıldım diyip izlemeye başladım filminden itibaren (zaten hikayeler bağlı öle yapmak lazım)..sonra kendimce tanrıların arabaları(yada arabası idi) o kitaptaki bazı şeyler paralel fikirler görünce eski mısır vs kitledi dizi =)
demekki önyargı iyi değilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...