sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Eee, nasıl gidiyor sizce Atlantis'in yeni sezonu? Açıkçası ben SG-1'imi mumla arıyorum. Unutmadan, Facebook'ta Stargate Türk oluşumu var, isteyen uğrayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 4. sezon güzel bence. bol efekli sahneler iyi oluyor.ama sg-1 in tırnağı olamaz. zaten ben filmleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 SG-1'i izlemeye yeni başladım bende. Birinci sezonu 2 gün içinde bitirdim az önce de 2. sezonun üçüncü bölümüne kadar geldim. 1. sezon eh fena değildi. Birazcık uzatmalı bölümler vardı bence ama olsun. İlerki sezonlar için büyük umutlarım var. Yalnız şu Apophis'i oynayan adamı hiç tutmadım. Kötü Adam karizması yok herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ne kötü adamlar gelecek ileride, Apophis yanlarında kuzu kalacak :) 2. sezon da bitti mi artık SG-1'i bırakamazsın, dizi esas bu sezonda başlıyor. SG:A 4. sezon için de şunu söyleyebilirim, efektler falan iyi güzel de yeni konu bulamayıp SG-1 bölümlerini modifiye etmeye başlamışlar. Özgün bölümler, yepyeni bilgiler ve mümkünse SG-1'in bıraktığı yerden bol bol Ancients hikayesi bekliyorum, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Facebook ta Stargate Türk e üyeyim atlantis 6.bölüme kadar konuşursam açıkca can sıkıyor 4.sezon oldu hala sg-1 tadını yakalayamadım ben gerçi böyle bir şeyide beklemiyorum ama bu kadar da can sıkıcı olmasa koca galaksi anicent kalıntılarıyla dolu olmalı ama bir daniel miz nie yok atlantiste anlamıyorum yoksa grubun hepsi dil uzmanıda benim mi haberim yok neyse bu monotonluk zaten reytinglerede yansımış durumda amerikada reytingleri pek iyi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Favori dizim tartışılmaya başlamış :D Bence süper gidiyor 4. sezon tam gaz izliyorum hiç de sıkılmıyorum. Çok da güzel bölümler geliyor. Hele bu son amnesia episode'unu çok tuttum baya orjinal çekmişler direktörlük falan kaliteli. Arada SG-1 eski bölümleri 10. defa baştan izlemeye başladım :D Facebook'ta stargate türk grubu mu var? benim nasıl haberim olmaz bundan? inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Diziye merak saldım da şimdi durum biraz karışık TRT'de başlarda SG-1'i izliyordum bir de Ra'yı yok ettikleri bir filmi vardı onu izledim şimdi session 2Ye geçmiş TRT şu anda Tokra part 1 yeni yayınlandı ama dizi zaten on sezon bu durumda ben 2.sezonun sonuna 2 episode kaldı arada kaçırdıklarım olaylar neler?(Burada episodeların ingilizce özeti var hani unutursanız diye.)Ve tabii ki Stargate Atlantis ne oluyor iki tane konudan bağımsız film varmış o ne ve tabii ki bu Stargate'dizisini Sezon 3'ten indirebileceğim bir dizi indirme sitesi(gerçi kolay da one click hosting şirketlerinin premium satma işkenceleri ile uğraşmak istemiyorum) verebilir misiniz ve son olarak Atlantis SG1'den çok mu farklı eğer değilse onu da izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 stargate atlantis sg-1 in 7.sezonunun bitişiyle başlamış yan dizi oluyor yani 7.sezonu bitirmeden başlama tadı kalmaz 2 film dediğin sg-1 10.sezondan sonra çekilenler önümüzdeki sene dvd ye cıkacaklar daha var yani onlara 3.sezondan itibaren bulmaya gelince ben tüm sezonları emule den indirdim direk link bulamazsan emule yükle ordan indirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Stargate: Ark of Truth Martta çıkıo Stargate: Continuum Temmuzda ikisi de 2008. Heycanlı bekleyiş sürüyor. Bu arada Facebookta stargate türk grubu falan bulamadım varsa biri linklesin plx veya özelden atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu arada farkettiniz mi bilmiyorum atlantisin 4. sezonunda birbirinden güzel kızlar rol almaya başladı.. Bakınız: tanımadığımız geminin kaptanı Bakınız: seer'ın kızı.. offf ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 http://www.facebook.com/group.php?gid=5350137863 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Stargate Ark of Truth Promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Stargate: The Ark of Truth Çıkış tarihi açıklandı: 11 Mart 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yaw bsg yi izledim cok begendim hatta hastasi oldum simdi onun tadinca bisey ariyorum. stargate gozume carpti ama nasil olur hayal kirikliginada ugramak istemiyorum yoksa startrekmi izlesem tavsiyeniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 trt1 de yayınlanan dizimi bu filmleri beğenmiştim ama dizi eğer oysa pek hoşuma gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Dizinin ilk 2 sezonunu sabırla seyrederseniz, sonraki 8 sezonunu ağzınız açık izlersiniz. BSG 4. sezon sonunda bitiyor. Oysa Stargate SG-1 10 sezonluk bir efsane. Bilimkurgu-fantazi alanında kesintisiz en uzun süre devam eden dizi, ki bu rekoruyla X-Files ve Star Trek gibi devleri de geride bırakmıştır. Zevkler ve renkler tartışılmaz, ama hoşa gitmeyecek bir dizi olsa böyle bir rekoru kıramazdı, değil mi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 atlantisin son bölümü.. 4x11 i.n.a.n.ı.l.m.a.z. dı.. muhteşem yapmışlar.. bayıldım yani izleyin kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 TRT sağ olsun çok güzel dizi keyfi yaşatıyor bize. Bir hafta yayınlıyor, canı isteyince yayınlamıyor, yayın saati devamlı değişiyor. Elindede muhtemelen sadece birinci sezon vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 TRT 2. sezonun ikinci yarısını gösteriyor şu anda, ama sırası falan karışık hep. Ayrıca yayın saatleri hep değişiyor ve dublaj eh işte kıvamında. Bu diziyi izleyecekseniz ya dvd'sini satın alacaksınız ya da netten indireceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 abi TRT'de izlenmez bu ya manyakmısınız.. indirin abi torrentle veya gidin bulun bi yerden DVD'sini falan alın pişman olmazsınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bence de baya iddialı bi seri izliyorum ben de çılgınca :) science fiction çok sevmem diye bugüne kadar önyargılıydım biri ikna etti bi de izlicek dizi kalmadı çok sıkıldım diyip izlemeye başladım filminden itibaren (zaten hikayeler bağlı öle yapmak lazım)..sonra kendimce tanrıların arabaları(yada arabası idi) o kitaptaki bazı şeyler paralel fikirler görünce eski mısır vs kitledi dizi =) demekki önyargı iyi değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kesinlikle eşimle başından kalkamıyoruz. Gecede 3-5 bolum izliyoruz. 1.5 sezon dayanhsan gerisi guzelleşiyor. İlk sezonun son 2 bolum de saglam aslını istersen. Bence kaçırılmaması gereken bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 böyle önyargısız, kocasıyla mutlu mutlu Stargate izleyebilen bir hanfendi bulduysanız ne mutlu size. Bu kadar dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hehe teşşekkür ederim. Valla o benden hevesli bu konuda :D. Her diziyi izleyebiliyoruz birlikte :D. Ama şunu soyliyim ki al stargate i anneannene izlet o bile bırakamaz bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Stargate Worlds u bekliyorum hevesle. 2008 sonbahar diyor sitede. Resmi Sitesi Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar