Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Diziyi seyretmeye niyetli arkadaşlara bir ders olsun creel'in durumu. Bi başından bi sonundan bi ortasından seyretmeye çalışında arkadaş herhalde artık dallas'ı izlese ceyar'a goa'uld der. Dizi elinize geçince bölüm bölüm sırayla,
Naapıyormuşuz, bölüm bölüm sırayla izliyormuşuz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

CNBC-E SG'yi büyük ihtimalle veremez. Çünkü SG'nin esas kanalı Sci-Fi Channel cnbc-e'nin anlaşmalı olduğu kanallar arasında değil, bir mgm kanalı. O kanallar da şu an DigiTürk'ün elinde. Zaten DigiTürk zamanında SG-1'in 3 sezonunu yayınlamıştı. Bu durumda muhattabınız eğer DigiTürk'ünüz varsa direkman DigiTürk, yoksa kardeş kanal ShowTV. Ama ShowTV o dizinin 160 küsür bölümünü yayınlar mı, o biraz muallak.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

ya digiturk asil bütün SciFi'yı getirse efsane olcak yani baskı yapıcaksanız söyleyin bütün SciFi'yı getirsinler abi.. Ben Amerika'dayken oturdummu kalkamıyodum başından SciFi'yın.. Neyse

Hala kimse talepte bulunmamış cdler için, lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun ve isteyen başvursun[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

CNBC-E'de Battlestar: Galactica kesinleşmiş. Öyle duydum, hadi hayırlısı.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ne bilim daha anlaşmaları falan ilk imzalamış olabilirler.. direk başlanmaz anlaşmalardan sonra :D belki adamın akrabası orda çalışıo ne biliosun :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Catscratch arkadaşımızın benden önce ilettiği haberle beraber daha önce de belirttiğim gibi Stargate EFSANESİ devam ediyor.. TAM GAZ.

10. sezon ve 3. sezon.. daha da devam eder. Bu kadar diyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo abi senin seretmen gereken çok şey var.. sadece 7. sezon izlenmez.. bütün olayın içine sıçmışsın[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu stargate de kapı olayına hayran kalmıştım.. e filmin adı vei çeriği de o kapıya dayanınca adamlar biraz ödevlerini iyi yapmış sanırım.. bi de o gözlüklü acayip adamı çok severdim filmde :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen diziye hasta olursun o zaman[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeyin bu diziyi aman sakin sakin sakin. Ondan sonra "aaaaaa bu da neymis, ay bu da guzelmis" diye sabaha kadar izler, sabahki dersleri kacirirsiniz. Ondan sonra 2-3 hafta boyunca her saniye bunu izlersiniz. Eroinden kacar gibi kacin[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Şimdi Stargate 'in 8 sezonunu ve Stargate:Atlantis'in ilk sezonu izlemiş birisi olarak yorum yapıyorum(brövelerimi taktım geliyorum yani:)).
Eldeki imkan ve dünyalar süper. İyi bir senarist buradan altın çıkarır. Ama gel gör ki arada çok klişeye kaçıyor. Belki de haftada 1 bölüm şeklinde izlemememim bir etkisi vardır.
Dizi seyri olarak sezon 3-4 te kendini tekrar çok var. Bir ara izafiyet geçiriyordum. 5-6 akabinde gelen 7(ki 3-4-5 ve 6 dan güzel bence) ve 8 bütün durumu toparlamaya yetiyor.
Efektler gayet iyi tabii daha iyisi olabilir ancak stargate efekt olarak şu anki tv dizilerinin hepsinden iyi.
Oyuncular bence gayet iyi, ama karakter klişe modunda. Ör. Jack O'Neal(Richard Dean Anderson) çok sulu. Normal sulu(nasıl bi tanımsa bu da:)) olsa bişi demeyeceğim ama çok sulu. Daniel her şeyi biliyor(Bişiyi de bilme yahu mr.spock ın computer inden beter), Carter ı bıraksan stargate den dünyayı taşıyacak. T'lek belkide en iyi ve en mantıklı karakter o kadro içinde.
Atlantis'e gelince bir kere dünya dan atlantis e geçiş kısmı çok hızlı. Bir zaman periyodu olması gerekirdi. Haydi hop siz toparlanın atlantis yapın olmuş. Oyuncu kadrosundaki en gözüme oturmayan karakter Dr.Weir. Bir kere doğallık yok hiçbir hareketinde her hareketi yapay ve otoriteden uzak. İnsan diyor bu mu BM de uzlaşmacı görevi yapan. Geri kalan çoğu karakter mantıklı, baktığımda sırıtmıyor verilen role uyuyor ve mantıklı bir şekilde rolü devam ediyor.
Belki biraz olumsuz gözüküyor ama Stargate şu anda dünya televizyonlarının en iyi bilim kurgu dizilerinden bir tanesi ve gittikçe çok iyiye gidiyor eğer ivme sabit kalırsa 10.sezonu ekran(veya bilgisayar) karşısında tezahürat yaparak izleyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi.. sondan izlemeyein dedim, baştan izleyin dedim.. off[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

hah =) iyi etmişsin koç. Böyle birşeyi sondan izlemek falan çok sinir ediyor beni.. İzleyenleri de kınıyorum..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Arkadaslar..

Stargate SG-1
Stargate Atlantis
Battlestar Galactica

2. sezonlarinin 2. yarilari 6 Ocak'ta yani bu Cuma günü Sci-Fi'da yayina basliyor. Cuma aksami veya Cumartesi sabahindan indirmeye baslayabilirsiniz :D

Gerçii Stargate Atlantis Kanada'da çoktan yayinlanmaya basladi ve suan 2x15 The Tower bölümüne kadar geldiler. Nette torrentlerini bulabilirsiniz. Hemen indirmenizi tavsiye ediyorum..

Cuma günü SG-1 ve BSG'ye atliyoruz.

Isteyenelere BOMBA gibi spoilerlar ögrendim, yazarim buraya.

Mesela:

[spo1=1]Hem Atlantis hem de SG-1 finalinda BOMBA gibi savaslar izleyeceksiniz. Hele hele SG-1 finalinde ve bir kaç bölüm önce artik civilizationlarini tekrar kurmus olan Asgard yardima gelicek birkaç gemiyle. Sizi bilmiyorum ama ben Asgard'i aksiyonda görmeyi BAYA bi özledim. [/spo]

[spo2=2]SG-1 10. sezonda Vala Mal Doran adli renkli karakterimizin series regular olacagini ögrendik. Sg-1'la beraber olack.. daniel ile kapismalarini çok merak ediyorum dogrusu.[/spo]

[spo3=3]Sg-1 finalinde SG-1 yine rumor'ini aldiklari bir ancient weapon'i ararken, birlesik Asgard - Dünya - bazi baska allie birlikleri Orii'in bize yapacagi saldiriya karsi savunmaya çalisacaklar. Orii'in gemilerini Asgard'i aksiyonda merak ettigim kadar merak ediyorum dogrusu. [/spo]

[spo4=4]En bomba spoilerlardan biri: Atlantis'in son bölümden 3 önceki Inferno bölümünde Aurora class bir Ancient battleship daha bulacagimiz. Bu gemiyle neler yapacagimizi bilmiyorum ama en azindan çalisir durumda olacagi kesin. Insallah sezon finaline kadar aksiyona hazir duruma gelir.. Ah ah çok merak ediyorum bunu..[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...