Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

said:
eldebaren, 19 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
arkadaşım ben tv eleştirmeni falan değilim artizlik olsun diyede yazı yazan biri hiç değilim yanlızca izlediğim bölümleri beğenmediğimi söyledim ayrıca bende senin gibi bir stargate fanıyım yani olay şuna benziyo hani kült filmler vardır yeniden çevrilirler istesende beğenemezsin ,çünkü bu bir beklenti işi ben yalnızca izlediğim bölümlerden beklentilerimi karşılıyamadım zaten dizide fikrimi değiştirebileceğim kadar uzun yayınlanmadı yazdığım yazıya neden böyle bir tepki verdin anlamadım

Hocu, bunları "SG fanıyım" dedin diye yazıyorum. Eğer hakkaten bir SG fanıysan, sana şu kadarını söyleyeyim, dizisi filmini kat be kat aştı. Film tek kapı, tek gezegeni anlatıyordu, (benim gözümde artık dizinin pilot bölümü gibi), ama dizinin şu an oynanan 9. sezonu ve kardeş dizi Atlantis ile beraber konu galaksiler arasında geçiyor artık. İlk sezonun basit kalması normaldir, 1997'de yapıldı, efekt teknolojisi nispeten zayıfdı ve bu, sonuçta bir TV dizisi, mümkün olduğunca düşük maliyetli olacaktı. Ancak dizi, tüm dünyada tutunca bütçesi de arttırıldı ve sonraki sezonlarda çok daha kaliteli bir hal aldı. (Bir 7. sezon finali var, ben pek çok gişe filminde o tadı alamadım.)
Yani bazı şeylere karşı içyüzünü bilmeden çok da önyargılı olmamak gerek.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

haklısınız galiba seçtigim kelime baya ağır olmuş zaten anlattıklarınıza bakılırsa hiçte öyle başladığı gibi devam etmiyor dizi, bi şekilde diğer sezonları bulup izliycem, istemedende olsa kalbini kırdığım tüm SG fanı kardeşlerimden özür dilerim

ya bu arada kaç sezon oldu dizi hepsini birden izleyince psikolojik bağımlılık yapmasın bu meret :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldebaren, 19 Ağustos 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
haklısınız galiba seçtigim kelime baya ağır olmuş zaten anlattıklarınıza bakılırsa hiçte öyle başladığı gibi devam etmiyor dizi, bi şekilde diğer sezonları bulup izliycem, istemedende olsa kalbini kırdığım tüm SG fanı kardeşlerimden özür dilerim

ya bu arada kaç sezon oldu dizi hepsini birden izleyince psikolojik bağımlılık yapmasın bu meret :)

İnan bana bağımlılık yapacaktır. Dizini şu an 9. sezonu oynuyor (Evet, 9. sezon. Bu sezonu bitirdiğinde Gizli Dosyalar'ın en uzun süren fantastik-bilimkurgu dizisi rekorunu egale etmiş olacak. Ayrıca birkaç hafta içinde en uzun süren Uzay Yolu serisi olan Yeni Nesil'i bölüm sayısında geçmiş olacak). Ben önceki 8 sezonu (yaklaşık 160 küsür bölüm yapıyor) 2 ayda izledim. Günde ortalama yaklaşık 3 bölüm, hehehe.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azure_Knight, 19 Ağustos 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
www.torrentreactor.com dan bktımda bunların sırası nedir sg-atlantis nedir indirmeye hangisinden baslıcam biraz help?

StarGate Atlantis dizisi SG-1'in 7. sezon finalinde olan olaylara müteakip SG-1'e paralel olarak geçen yıl yayınlanmaya başlanmış kardeş dizidir. Atlantis'i indirmekte acele etme derim, çünkü SG-1'in ilk 7 sezonunu izlemezsen büyük ihtimalle neler olup bittiğini anlamayacaksındır. Önce SG-1 ve mümkünse sezon sezon sırayla, hiçbir bölümü atlamadan.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldebaren, 19 Ağustos 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
elektrotcum birkaç afilli sahne koysana foruma bakıp iyice gaza geliim ben, bu arada hangi şehirdesiniz usta klüp işi benim baya aklıma yattı daha sıkı iletişim gerekebilir

Yayınlanmış her bölümün görüntülerini burada bulabilirsin, ama uyarayım, spoiler olabilir. (Şimdi farkettim, bazıları çalışmıyor.)

Ayrıca resmi sitesi de bu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 19 Ağustos 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eldebran arkadaş gerçeği bulmuş eheh :)

"Hallowed are the Orii" :-)

Sıra şöyle: Stargate SG-1 sezon 1'den 7.. Yedinin sonunda Stargate Atlantis 1. sezon başlıyor, SG-1'ın 8. sezonuyla beraber. Şimdi SG-1'ın 9. sezonu ve Atlantis'in 2. sezonundayız.

Gerçekten bütün bölümleri izlemiş veya hala izleyen varsa bana özel mesaj atsın, msnlerimizi alıp her bölüm sonrası sohbet acayip eğlenceli oluyor tavsiye ederim.

Bağımlılık yapmazsa neyim :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

11.8% Stargate Atlantis 2x06
15.3% Stargate SG-1 9x06[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Stargate Atlantis bitti.

[spo1=2x06 Atlantis yorumlar]Ancientların artık olayıp aşıp, ZPM'leri bile obsolete(eskilerde kalmış) yapıcak bir teknoloji üzerinde çalıştığını buluyoruz. Hatta orbitte tamamen dağılmış bir eski Wraith fleet'i göze çarpıyor. Hele Hele bölümün sonunda bizim puddle jumperı kurtaran Daedalus'un ihtişamına ve Asgard shieldlarına dayanamıyoruz :D[/spo]

Stargate SG-1 9x06 -- 75%.. gece saat 3-4 gibi biter.

O bölümde de bu ilk 5 bölüm süren sessizliğin ardından Lt. Colonel Carter geri dönüyor :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Sovereign'cim, ben önce SG-1'i izliyorum.
[spo1=9x06]9x06'da gördüm ki bu adamlar Ori'ları, yavaş yavaş Taliban'a, El-Kaide'ye benzetmeye çalışmaya başladılar. İntihar saldırıları, "ölünce daha iyi bir yere gideceğim" muhabbetleri falan. İslam düşmanlığı yaratabilir. Allah El-Kaide'nin de belasını versin, ABD'nin de![/spo][signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

2si de bitti ve birbirlerinden güzelleri..

Hele hele o..
[spo1=yorm]
supergate olayı ve mark 9 gözlerimizi kamaştırdı[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bunları cd halınde satan bı yer bulamazmıyız istanbul da inmiyo lanet seyler yada ne bılım off tgrt deyken ızlemıstım fılmınıde severım acaıp sarmıstı durduk yerde dusurdunuz aklıma sımdı bul bulabılırsen...

NOT:zate buffy ıle angel full sezon arıyorum bıde bu cıktı basıma hey allam...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*
-Silenka- *Pure Murderer*

...........Saf olan kıymetlidir.........
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten bi cd falan olsa süper olucak kişisel ve saçma sapan nedenlerden dolayı download yapamıom ve kuduruyom resmen... hepsi senin suçun sovereign niye açtın bu topiği be stargateten geçip dünyayı kurtaran adam evrenine düşerde çıkamazsın inşallah...:D

SG-1 sitesini gezip duruyom çok güzel bea ühü ühü ühü fhırrrk...:([signature][hline]don't panic!
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah :) valla siz sadece siteyi gezerekten kuduruyorsanız.. izlerseniz bambaşka olur yani :)

Neyse.. şimdi aklıma geldi şöyle bişey var.. Etiler'de Akmerkez'in karşısında Deha Abi var bizim. Adamın işi sırf hızlı netiyle divx falan indirip CD'ye yazıp vermek. Adam bana indirmiyodu Stargate'leri talep yok diye. Şimdi burdan bi sayı falan belirlersek ben direk adamı ararım sölerim baya bi talep var diye.. Hepiniz alırsınız adamdan hem ucuz hem hepsini indirir adam.. Adam da kazanır siz de :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

OK adamla şimdi konuştum, Akmerkez'in karşısındaki yeri kapatmış, Zincirlikuyu'ya taşınmış. Ama adam istekli. İsteyene indiririm diyor, adamın telefonunu isteyen ve gerçekten çok pahalı olmayan bu iş için adamdan en azından bir başlangıç olarak 1. sezonu indirmeye başlamasını isteyenler bana özel mesaj atsın, ben telefonunu falan veririm adamın, ismimi verirsiniz herşey ayarlanır.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

dvdye yazıo adam zaten[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

simcik
sizin gibi bi kac yüz kisi daha bulup bi sekilde (silah zoru vs vs)
[email protected] a stargateeee isterrrrrizzzzzzz
ana fikirli bi mail yaziosunuz/yazdiriosunuz ^^ bu sayede biz downloader olmaktan kurtulup izleyici sınıfına terfi oluoz ^^
tüm sezonlari azimle cekmeye calisan biri olaraktan ^^ bu isin harbiden cok can sıkıcı (bölümleri kaciriosun yav 2.1 i beklerken 2.4 bitio izlemiim izlemiim die telkinde bulunuon kendien ama bi yere kadar..)
bu arada yanilmiosam sg1 8in ortalari ile 9un baslarina dogru atlantis olai baslio sovecim
7 nin tüm sezonlari var orda sadece ulan bi lost city varmish biz sunu bulalim muhabbeti yapilio sonrasinda 8.1-2 de devam eden öykü sürmekte ama su an 8.7 deim ve atlantis hala bulunamadi hattaa 8.7 de hala su salak sarisin weird rolunde sinirim :p yasasin esmer dr weird (yada ismi neyse simdi akliam gelmedi)
Konunun özeti ne yapiomusuz [email protected] mail bombardimani..[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

hoca 7nin sonu bitio, 8. ilk bölümüyle beraber atlantisin ilk bölümü başlıo[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bilemicem cünkü dedigim gibi 8,7 deim ve hala atlantis bulunamadi.. sonraki bölümlerden umutluyum.. ama ilginc 7nin sonunda daha bulamamislarken direk yayina vermeleri atlantisi.. eminsin dimi? eminsen farkli bi pazarlama stratejisi diyip gecicem ^^
atlantisin pilot/baslangic bölümlerini bile buldum sg1 icinde kamera arkalari filan.. ama daha sg1de atlantisin bulundugunu görmedim..
cünkü kamera arkasi olainda weird uzuun uzun konusma yapio shepird filamda direk göze batcak sekilde en önde duruo tüm ana karekterlerle 10 dk kounsuolar bid bid.. eger 7 nin sonunda atlantis basladiysa yine mantik hatasi var cünkü weird su an (yani 8.7de) hala sgc kumandasinda[signature][hline]

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

sen 7nin sonuyla karıştırıosun :D 8. sezon full rda başkan sgcde[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

aa eed jake lider oluo sonra ayrilio filan dogru pardon ^^ ee yetersiz uyku :p filan falan
eed siz genede mail atin ^^
nolursa olsun daha atlantis bulunmadi :p
[signature][hline]

Deviant

[Bu mesaj Creel tarafından 24 Ağustos 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jake diil lan, jack :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...