Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Stargateler 15 Temmuz'da devam ediyor :D

SG-1'ın 9. sezonu ve SG Atlantis'in 2. sezonu ile bomba gibi devam edecek saga. En kötü haber RDA'in SG-1'dan ayrılıyor olması.. Sadece ilk 3 bölümde görecez. Yerine Ben Browder geliyor. Atlantis'in yeni bölümlerinden spoilerlar her yerde dolaşıyor.. izlemiş kadar olduk :D

Deadalus son anda geliyomuş, asgard masgard yok malesef.. ama baya güzel bir fire fight izlicez..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bu foruma yeni dahil oldum. Gördüm ki SGmania almış gitmiş. Bunun benden ibaret olmadığını görmek güzel. Şubat ortasından başlayarak tüm sezonları 2 ayda indirdim, + Atlantis. Bir yandan indirip bir yandan izliyordum. Bir manyaklık halini aldı gerçekten de. Türkçe altyazılarının olmadığını farkedince de, SG-1 fanlarına bir faydam olsun dedim, altyazıları çevirmeye başladım. Şimdi 2. sezondayım.
Ayrıca yeni bölümler de yayınlandı, yakında indiriyorum, hehehe...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha bu konuyu yeni farkettim ve çok yazıların çoğunu okuyamadım. Ama kaç DVD tartışmasına ben de cevap vereyim. Bölümler divx formatındaysa sezon başına 2 DVD yeterli. Ama kalite bakımından daha düşük ve tek DVD'ye konabilecek sezonlarda var. 4. sezonu izlemeyi dün bitirdim şansa bakınki 5. sezon da dün elime geçti :)
Sosyal ağlarda paylaş

efsanevi bir günde attınız mesajlarınızı beyler..

9. sezonun ilk bölümü Avalon Part 1
Atlantis 2. sezonun ilk bölümü Siege Part 3

çıkmış durumda. İsteyenler www.torrentreactor.net'ten indirebilir. Bende %38.7 şuanda yarına biter diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Efsanevi mi?! Atlantis Siege 2 ve SG-1 Moebius 2'yi izlediğimizden beri, yani Nisan ortası falandı, bugünleri bekliyorduk evdeki 3 arkadaş. Hayırlısıyla yarın başlıyorum indirmeye.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bi düşmanı defettikten sonra ne yapacaklar, diziyi nasıl uzatacaklar derken, [spo1=daha beteri]daha beter bir düşman buldular kendilerine. Ancient'ların kötü versiyonları geliyor sıkın dişinizi.[/spo]
Bu arada RDA olmadan olmuyor yav, 9x03'ün sonunda şöyle bir göründü, tadı damağımızda kaldı. Umarım, eskisi gibi olmayacak olsa da sıkça görünür ortalarda.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

6.sezonun sonuna kadar izledim 7.sezonun dvd-rip ini indirmek halen sorunlu ara ara indiriyorum.
[spo1=6.Sezon sezonsonu sp.]Anubis nedir öyle daniel i sepetledi sezon sonunda oha filan oldum yani:)[/spo]
[spo2=Geçte olsa 2.303 isim önerisi]2.303 ün ismi Thor olmalı kardeşim adam elinden geleni ardına koymuyor ki[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Esas 7. sezonun finalini izle, zaten StarGate Atlantis'in de başlamasına neden olan kısım o. Çok şey oluyor o bölümlerde.
Ayrıca Anubis'in 6'nın finalinde Jackson'ı nasıl defettiğini de 8. sezonda öğreniyoruz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 10 Ocak 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
peşinden koştuğum 2 filmden biriydi ve hasta olmuştum zamanında. ama dizisinden haberim yoktu.
Arkadaşlar tekrar yazıyorum, filmisini sevdiyseniz, dizisine HASTA olursunuz.

Stargate'i kızlara bile alıştırdım.. Seyreden seviyo..

SG-1 9. sezondayız
Atlantis 2. sezondayız

BOMBA gibi devam ediyo diziler.. hastalık derecesini aştı bende artık[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

DEADLAUSA HASTA OLDUM..

SIEGE PART 3 SUPEEERR GAZ BİR BÖLÜMDÜ!!

arkadaşlar pardon kendimi tutamadım da..
biraz geç olsa da atim bu mesaji eheh

*Colonel Steven Caldwell'i taklit eder:*

This is Colonel Steven Caldwell, commander of the Daedalus. We're ready to assist you.

Lt: Sir we have incoming enemy fighters, bearing 3 - 2 - 0

All forward railguns stand by, launch all fighters

Shields at MAXIMUM!

DIII DIINNNN DINDIDINDIND... DAEDALUS bütün ihtişamıyla Wraith hive shiplerine girişmeye başlar, Wraith gemilerinin silahları Asgard kalkanları karşsıında etkisiz kalmaktadır.

aASDLFJASŞLDFKJASŞLDKFJASŞDLFKJAS

olamaz tekrar izlemem lazım.. 9. olcak bu[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi

[Bu mesaj Sovereign tarafından 17 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi yani benim doğamda var gaz olmak. Yani bırak böyle konular herşeyde gazımdır ben :)

Baya hemde :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow, 17 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Film fena değildi de dizileri pek beğenmemiştim. Filmde öyle çok mükemmel değil bence ;)

Dizilerinin 1 sezonu yayınlandı Türk TV'lerinde. (DigiTürk'ü saymazsak) O sezon da fena değildi ama başlangıç olduğu için pek bişey yoktu. Dizi esas 3. sezonda başlıyor diyebilirim. Galaksi tarihine fantastik bir yolculuk.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azure_Knight, 18 Ağustos 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
Bende indirmeye basladım da 4kb den yukarısını göremedim daha normal mi bu? baglantı 256 adsl bu arada

Normal değil, kurşunsuz. Tamam, tamam, geçti, bi daha espri yapmayacam.
Muhtemelen indirebileceğin kaynak sayısı azdır. Torrent kullanıyorsan daha çok kaynağı olan bir site ara derim. Ama diğerler P2P'ler için yapacak bişey yok. Unutma, indirdiğin sezon dvdrip ise 7.5 GB, ve tüm sezonu değil de 1-2 bölümü indirirsen diziden hiç tat alamazsın.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

VASADI aşamadı mı?
siz benle dalga mı geçiyosunuz?
yoksa aşırı üstün karizma yapan kritik skillerinizi sergilemeye mi çalışıyorsunuz?

güldürmeyin beni.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 18 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
VASADI aşamadı mı?
siz benle dalga mı geçiyosunuz?
yoksa aşırı üstün karizma yapan kritik skillerinizi sergilemeye mi çalışıyorsunuz?

güldürmeyin beni.

Sovereign gaza gelme gene, sen git Ori'ları bi daha izle, bu gazını onlara yönlendir.
İnsanlar beğenir, beğenmez. SG-1'i beğenmediğini söyleyen çok kişi biliyorum, ama ne gariptir ki, onlar sadece TGRT'de yayınlanan bölümleri izlemişler, sonraki sezonları izlemiş olsalar fikirleri kesinlikle değişirdi. Hele 2x06 "Thor's Chariot", finalde suratlarının halini görmek isterdim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım ben tv eleştirmeni falan değilim artizlik olsun diyede yazı yazan biri hiç değilim yanlızca izlediğim bölümleri beğenmediğimi söyledim ayrıca bende senin gibi bir stargate fanıyım yani olay şuna benziyo hani kült filmler vardır yeniden çevrilirler istesende beğenemezsin ,çünkü bu bir beklenti işi ben yalnızca izlediğim bölümlerden beklentilerimi karşılıyamadım zaten dizide fikrimi değiştirebileceğim kadar uzun yayınlanmadı yazdığım yazıya neden böyle bir tepki verdin anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

abarttım özür dilerim ama son zamanlarda çok insan aptalca eleştiriler yapmaya başladı.

Neyse ne kadar eleştirsen de "vasatın üzerine çıkamadı" çok ağır bi laf. Fani olduğun şeyi nasıl böyle tanımlarsın ki[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...