Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

film bir rezaltekki Amerika artik dunyada düsman bulamiio dunyayada hollywood sayesinde hede de hödöd de biz cok güzlüyüz bakın RA yii öldüreibliyoruz diye yaa iste bakin indepence day dede aynı olay ondada uzaylilari yendik hehe simdi ne gelio Cenetimi işgal edicez?
Ama film olarak hostu tabi ben sadecec temasina uyuzum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bu kadar lafin ustune ilk sezonu indirdim, 3 bolum izledim ve feci baydi..

Konu filan guzel ama cok basit yapmislar, aktorler cok kotu (mcgyver dahil) effectler cok kotu..

Izlenecek gibi deil acikcasi..

en cok gicik oldugum seyde, generalin herkese "SON" deyip durmasi, ve herkezin generalla tasak gecmesi (ulan koskoca general sen nasil dalga gecersin adamla bole pfffft)
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere nasıl indirdin hemen 1. sezonu?

Grafikleri yorumlama da baya sıçmışsın çünki Stargate dizisinde kullanılan efektlere giden para çoğu başka sci fi dizilerindeki efektlere giden paradan daha fazla ve bence hiç de boktan değil.

Generalle dalga geçmiyorlar, onu bir arkadaş gibi görüyorlar. Özellikle "mcgyver" dediğin adam, Richard Dean Anderson, zaten baymış bir karakteri canlandırdığı ve ölmek istediği için dünyayı kaale almayan bir karaktere sahip başlarda. İleri bölümlerde generali bir baba olarak görüyorlar, sen o kadar baştan sağma izlemişsinki bunu anlayamamışsın.

Olaylar çok basit ve kötü demişsin. Daha karmaşık ve ilginç olan sci fi göster bana o zaman? Eğerki bilimkurgu sevmiyorsan burdaki işin ne?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon 1 in 5 adet dvd sini indirdim (toplam 23GB filan)

Bir gunumu aldi
-

Konuya laf etmedim, sirf seni tatmin etmek icin cok detayli bir ayara giremicem..

Grafiklere harcanan para cok olabilir, hatta 10 sene oncesinin bir yapimi oldugu icin sen cok iyi de gorebilirsin, yanliz ben bu kadar cheezy diyaloglarin, cheezy effectlerin (zamanin son teknoloji effectleri, LOL) basina oturup saatlerce izleyemicek kadar vaktim degerli

Bi kere bu diziyi yapan tv kanali (scifi) cogu dizisinide sevmem ben.. andromeda basta olmak uzere (al ondada hercules oynar)

General olayina gelince, bir kere en basta aktor olarak cok kotu bir secim yapmislar (hangi aktor adam gibi olmuski ? bitek scar herhalde oda filmde oynayan ayni cocuk sanirim) ve sen askerde generale arkadas gibi davranamassin.. hele hele ayni odada tonla ust seviye komutan varken hic arkadas gibi davranamassin..

Bole ufak ufak seyler her ne kadar iyi bir konuya sahip olsada beni uzaklastiriyor bu gibi dizilerden.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şehrin tasarimini begendim mesala :p
efekt desen hakkaten güzel efektler var para harcamislar..
BTG ye oranla daha güzel SG Atl. tamamini izlemek nasip olmadi bir günde 23 gb indiricek kadar asmish bi baglantim yok :) izledigim kadarini (3-4-5) sevdim (12-15-19-20 lerede baktim söle bi hostu yani :P) generalle ilgili olan bölümü izlemedim henuz ama orduda laubalilige yer yoktur bence ha durumun kendine has özelliklerinden dolayi öle bisi olmush olabilir
sen koskoca dizi yapion heralde vardir bi bildikleri yoksa tutupta askeri bi olayda o kadar gevşek davranmazlar[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

Stargate SG-1'in 8. sezonu haftaya super bir bolumle bitmek uzere. Yeni bolumler Nisan Mayis gibi baslayacak. Acayip heycanli bolumler bizi bekliyor..

1. sezondan indirmeye baslayin bence..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
Sosyal ağlarda paylaş

atlantisi nerdeyse bitirdim son 3 bölüm kaldi izlemedigim onlarida bugun islicem.. (iş yerinde izliodumm az daha genel müdüre yakalanacaktik heh heh)
bide yufff demeliyim sg1 e bakiim dedimde nassi bi olaysa ingilizceden cok ispanyolca vede fransizca versionlari var
yani 10 tane ingilizce varsa 100-150 tane fransizca var
+ fransizcadan nefret ediorum.. heroyu fransizca izledim ne kadar irencti anlatamam (vede bi iki star trek voyager bölümünü) almancayi tercih ederim yaa[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant

[Bu mesaj Creel tarafından 21 Şubat 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce Thor ile ilgili çizgi film ve video ararken stargate dizisinin 2 bölümünüde indirmiştim Thor's Hammer ve Thor's Chariot idi isimleri 2 bölümünde sonuna kadar geldim ama thor's chariotun sonunda hayal kırıklığına uğramıştım thorun koca kafalı kısa boylu bi uzaylı olduğunu görünce o sebeple çok sevsemde gıcık olurum o diziye ben ama severim yine de gizliden gizliye[signature][hline]My Fart Will Go On
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vengefuler, 21 Şubat 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
stargate :nemesis harika olmus(serinin son filmi)

Hoca, karistirmalarin en babasini yapmissin :)

Stargate'in Nemesis diye bir bolumu var ama sadece bir filmi var o da yillar once cekildi ve ismi Stargate.

Senin dedigin Star Trek: Nemesis. Star Trek'in de Turkiye'deki en buyuk hayranlarindan ooldugumu dusunursek evet super bir film.

Hatta ordaki gemi: USS Enterprise-E
Enterprise isimli gemilerin en sonuncusu olup Federasyon'un en guclu gemi sinifidir. Gemi sinifinin ismi: Sovereign-class.

Sovereign, lider, kral, ba$kan anlaminda olup geminin sinifinin ismine ACAYIP uygundur. Pati nikimin ozu de ordan gelmistir.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta olayi abartip size harbi Star Trek hastasi oldugmu kanitlamak icin Sovereign-class gemilerin teknik ozelliklerini yazmak istiyorum:

10cm Ablative Armor (Du$man ate$i altinda hasar gordugu anda buharla$an, ve altindaki geminin ana zirhina hasar gelmesini onleyen super teknoloji)
Regenerative Shielding (Normal Deflector teknolojisinden daha da geli$mi$ olup, geminin kalkanlarinin tekrar dolma suresi cok azaltilimi$tir.)
Quantum Torpedoes (photon torpidolarindan 100 kat daha guclu, mavi renkli ve ana siken olurlar kendileri)
Type XII Phaser arrays (Enterprise-E'den onceki Enterprise-D, bir Galaxy sinifi gemiydi ve Galaxy sinifi gemiler Sovereign-sinifi gemilerden sonraki en buyuk gemilerdir.. Type X phaser arrayleri vardir, 12. sinif phaser arrayler son teknoloji olup du$man gemilerinin armorlarini delip gecmekle unlulerdir.)

Sovereign-sinifi gemilerden $u aralar az olsa da (5) son hizla daha da yapilmaktadir. Gamma Quadrant'tan gelen i$galci Dominion gemilerine kar$i ustun ba$ari gostermi$ olan Sovereign-sinifi USS Enterprise-E, Federasyon sinirlarinin cok icine kadar ilerlemi$ olan Dominion'in 4 sava$ kruvazoru, 10 firkateyn, ve 2 buyuk sava$ gemisi(battleship) ile korudugu Cardassian yapimi istasyonuna, yaninda sadece 3 tane firkateynle beraber duzenledigi saldirida butun du$man birliklerini, istasyon dahil, tamamen yoketmeyi ba$armi$tir. Ayrica du$man sinirlarinin cok icinde, Gamma Quadrant'a acilan yapay bir wormhole'u kurmakta kullanilan kole Federasyon vatanda$larini ve gorevlilerini kurtarirken, kendisinden cok daha buyuk olan 3 tane Dominion battleship'i de Quantum Torpidolarini ve Type 12 phaser'larini kullanarak indirmi$tir.

Bu sinifin yuksek ba$arisini goz onunde bulunduran Federasyon gemi ara$tirma ve geli$tirme yetkilileri, Sovereign sinifi gemilerin sava$ yeteneklerini alip yeni bir saldiri kruvazorune yerle$tirmi$lerdir. Prometheus sinifi saldiri kruvazorleri, Federasyonun 2. ve en guclu sava$ icin tasarlanmi$ gemileridir.

USS Prometheus

17cm Ablative Armor
Regenerative Shielding
Multi-Vector Assault Mode
Quantum and Photon Torpedo firing
Type 12 Phaser Arrays

Multi Vector Assault mode: Gemi saldiri sirasinda, "madde ve antimadde" motorunu 3'e ayirma avantajini kullanaraktan 3 e ayrilir ve du$man hedefi 3 ayri yerden phaser ve torpido bombardimanina tutma ozelliklerine sahiptir. Bu gemi'nin de kabuluyle, Federasyon bu gemiyi seri uretime gecirmi$ ve Alpha Quadrant'in en super gucu olmu$tur.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi için teşekkürler ancak sen star trek fanıyım desende yeterliydi biz bu kadar güvensiz insanlar değiliz kanıtlamak için yapma böyle şeyler gözünü seveyim sora forumların konu başlıkları altında insanlar gaza gelip ben daha çok biliyorum ben daha süper fanım gibi tartışmalara girişiyor o açıdan dedim[signature][hline]My Fart Will Go On
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 22 Şubat 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
yok yok bişi olmaz soveye alistik biz.. adam star trek diyince kendini tutamio :D neyse..

Evet :) Aslinda kanitlamak icin diil de kendimi tutamadim yine :D Ozur diliyorum herkesten :) Ayrica $uraya yaziyorum kimse senden daha iyi biliyorum diye cikip benden daha detayli bi$ey yazamaz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

çok suxxo bi yede bitti bee sezon sonu tilt oldum :) büyük ihtimal deadalus zamaninda yetişicek ama işte emin olamioz..
sg1de cekmiorum sinirim bozuldu ilk sezonlarin nerdeyse buldugum tümü fransizca yada ispanyolca
sublari olsaydi sadece dayanabilirimdimde dublaj sux helede fransizcaya dayanamiorum[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

ASGARD GELECEK!! İnşallah tabi..

Abi Asgard Fleet'i yardıma gelirse.. Wraith vs Asgard savaşını düşünemiyorum bile.. ben heralde kafayı yerim falan imkansız abi bu kadar heycanlı yerde bitirlirmi :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca, haftaya Çarşamba günü istanbuldayım. Bizim uzayyolu-tr'den Ömer var.. hepsini ilk onun harddiskine geçirecez. Yani sonra ben gitsem de yine ondan alabilirsiin hepsini. Yanlız şöyle bir olay var.. Benim şuanki external harddiskime 1234. sezonlar sığmıyor. 5678 var. yeni hdd ısmarladım ama zamanında gelirmi bilimyorum. Gelirse, 1234. sezonları gizlice oda arkadaşımın bilgisayarına saklıyorum, geldiği gibi hepsini geçirecem yeni hdd'ye.. rahat olcaz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Sosyal ağlarda paylaş

ya farkamz 5-6-7-8 i aliim ben hem zaten sözün var ben anlamam deadalusu bildik :P borumu
sg1leri aliim star trekleri aliim de nasil aliim bursadna oraya hddmi getircem :) yaz bi(2-3-4-5 kac taneye aliosa:P) dvd ye işte :P[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

matematiğini yapalım.

1 SG sezon = 8GB
7 SG sezon = 56GB

1 ST sezon = 10GB
7 ST sezon = 70GB

1 DVD = 4GB
7 SG Sezon = 14 DVD
7 ST Sezon = 18 DVD

Toplam gereken DVD = 32
Toplam gereken DVD yazma zamanı = 11093286 saat[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...