Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

bu arada bi tavsiyede bulunacağım.. Burda bizim üniversitede internetten indirdiğim dizi film vesaire dosyalar günlük 2GB kotaya sayıldığı için torrent olayından uzak durmaktayım.

Genellikle bizim üni içi olan dosya paylaşımı vasıtasıyla indiririm. Ama bunun için de üni'den birinin çoktan indirip paylaşıma açmış olması lazım.. Neyse sonuç olarak Amazon.com'dan satın almaya başladım dizileri.

Bir dizi $2 ve inanılmaz bir hızla iniyor. Dizinin çıktığı gibi ertesi gün indirmeye başlayabiliyorsunuz. Dizinin yayınlanmasıyla arasındaki zaman sürecinden tam emin değilim ama denemeye kesin değer.

Ben burdan indirmeye başladıktan 30 saniye sonra izlemeye başlayabiliyorum. 10dk içinde bütün bölüm inmiş oluyor zaten. Bu amazon.com hızını bir de Türkiye'den ölçün, test edin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

stargate in filmini 10-15 kere izlemişimdir şimdiye kadar :) ama dizisini hiç izlemedim daha dogrusu bilmiyodum torrent linklerini falan buldumda eger izlemeye başlarsam bırakamıycam diye korkuyorm :D lost uda geçen ay indirdim o kadar çok sardıki 4. sezonun 3. bölümüne kadar aralıksız uyandıgım gibi açıp akşama kadar izledim şimdide yeni çıkıcak bölümlerini beklerken arada stargate in 10 sezonunu bitirsemmi diye düşünüyorm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo_Angel said:
stargate in filmini 10-15 kere izlemişimdir şimdiye kadar :) ama dizisini hiç izlemedim daha dogrusu bilmiyodum torrent linklerini falan buldumda eger izlemeye başlarsam bırakamıycam diye korkuyorm :D lost uda geçen ay indirdim o kadar çok sardıki 4. sezonun 3. bölümüne kadar aralıksız uyandıgım gibi açıp akşama kadar izledim şimdide yeni çıkıcak bölümlerini beklerken arada stargate in 10 sezonunu bitirsemmi diye düşünüyorm :)

Durduğun kabahat dostum, hemen bu gece başla indirmeye.
Ama şu sıraya mutlaka dikkat et:

sg-1 said:
Stargate yemeğinin tarifini vereyim:

Malzemeler:
Stargate (1994) film
Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi
Stargate: Atlantis (2004) şimdilik 4 sezon dizi
Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi
Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi

İzlenişi:
1994 yapımı Stargate filmi izlenecek.
Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek.
Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(en son 4. sezon 18. bölüm yayınlandı). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth ve Continuum adlı iki film beklenecek, çıkınca izlenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

o liste biraz göz korkutuyor ama izlemeye karar verdim günde 1-2 bölüm ilerlerim artık
filmi geçen gün izledim, ilgi çekici gerçekten gerçi oyuncularına ısınamadım filmin
dizi de yaşlı halleri varmış googledan bulduğum bir forumda okudum biraz hikayesini
hdd doluluğundan dolayı ilk 4 sezonu indirmeye çalışıyorum
o kadar sezon o kadar izleyici yanılıyor olamaz devamını da indircem yer açıp :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...