DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Oha 10 sezon mu??? Ben hastasıydım filmin de dizilere hiç denk gelmemiştim. bi ara belgeselini görmüştüm dizilerin ama Türkiye'de yayınlandığını bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 filmin hastasıysan diziye bin kat daha fazla bayılırsın :) direk abi indir izle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 daniel vala sam tealc ve cameron u yeniden beraber görmek güzeldi keşke rda yı görseydik dedim bir ara ama böylede güzel olmuş ori muhabbetini iyi sonlandırdılar artık 2.filmi beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Sg-1 filmi çıktı mı yaws? Son bahar da çıkmıycak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 normal cıkıs tarihi marttaydı 1.film için ama nete çoktan düşmüştü daha yeni izlemek kısmet oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 NETE Mİ DÜŞTÜ FİLM!!! ŞAKA MI YAPIOSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 abi inaaaaaaaaanmıoruuum direk indirmye başladım.. nası haberim olmaz böyle birşeyden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Filme Türkçe altyazı bile çıktı, http://altyazi.yedincigemi.com/ adresinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yahu film nete düşeli bayaa oldu :d. Ben indireli bi 10 gun felam oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 görüntüler kötü deniyordu dvxplanet da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Görüntü kötü, ama izlenmeyecek kadar değil, hele de SG-1 hasreti çekenler için görüntü HD sayılır :P Ha, arşivlik değil tabi, bazı efektler eksik, belki eklenip çıkarılan sahneler olur. Arşivlik sürüm için 2 ay daha beklemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 SG-1 said: SG-1 hasreti çekenler için görüntü HD sayılır QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ATLANTİSTE SONUNDA BİR TÜRK!!!! ŞOK İÇİNDEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 inanılmaz. bizim ne işimiz var. 4x17 demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 hey yıldız tilbe benini aldırmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 4x17 Midway bölümü.. abi inanamıyorum ya başka bir galakside başka bir gezegende bir türk!! MÜSLÜMANLAR UZAYDA! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 sanırım amerikadaki çalışanlan bilim insanı kendisi. yani tübitak stargate i bilmiyor bana kalırsa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tübitak ı bilmiyorumda (:P) eğer orda biri bayrağınızı taşıyorsa bu sizinde I.O.A deki ülkelerden biri olduğunuz anlamına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Atlantis'te taşınan bayraklar milliyetinizi değil de temsil ettiğiniz ülkeyi gösteriyor. Nice çekik gözlüler vardı, kolunda Amerikan bayrağı ile. Yani bu durumda Türkiye de Stargate Projesi'nden haberdar demektir. Tayyip'ten kısa zamanda bu konuda bir açıklama bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Azure_Knight said: tübitak ı bilmiyorumda (:P) eğer orda biri bayrağınızı taşıyorsa bu sizinde I.O.A deki ülkelerden biri olduğunuz anlamına gelir ahahaha zannetmiyorum o kadar ileri gittiklerini.. IOA'de bir sürü ülke var ama Atlantis personelinin olduğu her ülke yok bence. Atlantis personeli dünyanın her tarafından getirilmiş, dallarındaki en iyi bilim adamlarından oluşuyor. O kadının Amerika'daki üniversitelerde okuyan Türk öğrencilerden biri olması daha olası. Nasıl Carter Airforce akademisinde görüp getirmişti o zıpçıktı kızı, bu da onun gibi bence. Yüksek başarı, inanılmaz bir akıl.. direk gözüne girmiştir milletin ve çağırmışlardır bence. Atlantis'teki personelin geldiği ülkelerin hepsinin IOA'de olduğuna emin olamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Zegna said: complete sezon pack download ediyorum, 73gb. her sezon için ayrı ayrı dvdripte var ama bu versiyonun tüm sezonları dvdrip mi, altyazıları uyuyor mu izleyip izlememeye karar vermedim ama hazır olsun diyorum linkleri bir de filmi var diye geçiyor topicte, 1994 yılında çekilmiş olanı mı, izlemem lazım fikir edinmek için, bi kaç tane daha stargete li film var onlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Stargate yemeğinin tarifini vereyim: Malzemeler: Stargate (1994) film Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi Stargate: Atlantis (2004) şimdilik 4 sezon dizi Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi İzlenişi: 1994 yapımı Stargate filmi izlenecek. Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek. Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(en son 4. sezon 18. bölüm yayınlandı). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth ve Continuum adlı iki film beklenecek, çıkınca izlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sg-1 said: Stargate yemeğinin tarifini vereyim: Malzemeler: Stargate (1994) film Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi Stargate: Atlantis (2004) şimdilik 4 sezon dizi Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi İzlenişi: 1994 yapımı Stargate filmi izlenecek. Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek. Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(en son 4. sezon 18. bölüm yayınlandı). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth ve Continuum adlı iki film beklenecek, çıkınca izlenecek. Ağzına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Zegna said: complete sezon pack download ediyorum, 73gb. dua edin iyi ciksin karismam sonra ha:) battlestar sizliktan stargate e saricam heralde yav bu complete sezonları nasıl indiriyorsunuz? Benim genellikle bulduğum complete sezon torrentlerinin hiçbiri çalışmıyor, Bearshare falan filan mı kullanıyorsunuz yoksa çok merak ettim şimdi.. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar