Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mx510 + usp problemi

RipeFlash

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandir kullaniyorum makinayi.makinam; P4 2,4 512 mb fx 5200 ekran karti gigabyte board ve mc510 um var.Uzun yaandir yaklasin 2 yildir problemsiz kullaniyordum.birgun makina kitlendi ve acilmak bilmedi.windows acilis ekraninda takiliyordu.ne olduysa ansizin duzeldi ve usb mi yoksa mouse mu bilemiyecegim biir prb ortaya cikti.Rasgele mouse un usb portu makinadan kopuyor sonra takrar takiliyor.Yada scroll yaptigimda ayni sey oluyor.Arkadasimin mx 318 mouseunu kullandim hic bir prb yok.o benim mouse u kullandi hic bir prb yok.ama gel gör ki benim mouse makinada prb yaratiyor...Sizce sorun ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

gigabytenin dandikliginden oturu gelen bir sorun,

mouseyi cikararak windowsa gir -> tak -> muhtemelen sorun verecek klavyede veya mousede, control panel -> hardware vs den enable/disable et, duzelir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

@Zoptik Format attim fakat duzelmedi...

said:
Leath, 04 Ocak 2006 10:59 tarihinde demiş ki:
gigabytenin dandikliginden oturu gelen bir sorun,

mouseyi cikararak windowsa gir -> tak -> muhtemelen sorun verecek klavyede veya mousede, control panel -> hardware vs den enable/disable et, duzelir.

sadece add hardware var nasil eneble disable yapayim.acarmisin?

Bu arada yeni farkettim.filmi full screen izledigimde yada oyuna falan girdigimde de ayni sorunla karsilasitim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...