nogay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Banlanan bi iki arkadaşın charı açıldığında itemleri silinmişti... herkesin siliniyormu yoksa ban yeme cezasına göre veya premium olup olmamasına göre değişirmi bu durum?[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu tamamiyle banın türüne bağlı olarak değişiyor. Neden banlanmışsa ona göre muamele görüyor örneğin np transferinden ban yediyse item silinmez sadece np sıfırlanır.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hımm..eyvallah...sağol da ozaman glitch den ban yiyenin (ben) çantasındaki taşlarmı silinecek yani :D...başka örnek verebilecek olan varsa sevinirim...[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aynen duruma göre degısıyo ..glıtch ıse bır seyın sılınmez buyuk bır ıhtımal.ben clanca banlandım 1 hafta hıc bır sey sılınmemıstı.[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: ange, 04 Ocak 2006 16:13 tarihinde demiş ki: aynen duruma göre degısıyo ..glıtch ıse bır seyın sılınmez buyuk bır ıhtımal.ben clanca banlandım 1 hafta hıc bır sey sılınmemıstı. onu nasıl becerdiniz :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 zuahahahahmuhahahaha *!KoPaR*[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: ange, 04 Ocak 2006 16:13 tarihinde demiş ki: aynen duruma göre degısıyo ..glıtch ıse bır seyın sılınmez buyuk bır ıhtımal.ben clanca banlandım 1 hafta hıc bır sey sılınmemıstı. clanca ?! :S ne işler çevirdiniz lem :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar