ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Ya yeni karakter yarattım necro-one handed melee dierekten. Simdiii inquistors var ya adını tam bilmiorum onlara girdim de . Sewers'ta creatures ile konus diolar ben sewers'ta bulamadım ole bisi altını ustune getirdim (thief boolumu-beggar bolumu,dungeons) bi de kızcagız'ın tomas'ını bulamadım sewers'ta bi el atsanıza[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Öncelikle "Yardım Masası"na yazarsan daha iyi olur, kirlilik yaratmayalım... SPOILER Küçük çocuk Lava Troll'lerin olduğu alanda, bi Secret Door'un arkasında. Yine o odadan Red Ore'u alıyosun... Thief Guild'in başını bulamadım, ama beggar'ların başı güneyde orta-sol'a dooru. (Adı Enrique gibi bi şeydi sanırım)
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 beggar guildinin lideri bol köprü olan biyer var ya orda ortalara doğru sayılır.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! ARIZA, 13 August 2003 04:29 tarihinde demiş ki: bu perakende toptan sıcsak indirim olur heralde
Öne çıkan mesajlar