Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acayip Bir Site Bulunamaması Sorunu!!!


WhiteRobe

Öne çıkan mesajlar

Beyşler çoğu siteye giremiyorum.Yazdıgım 10 sitenin 8 i bulunamıyor.Her defasında adress yerinde shu yazı cıkıyor;

http://vrape.hardloved.com/top/search.php?id=1&s."yazdıgım sitenin adresi"

Bu sorunun neden kaynakalandıgını bulamadım bazenleri bu sorunun etkilediği site sayısı azalıyor...Ne biliyim sabah bu sorundan hotmaile giremiyorsam aksham birebiliyorum ama soyliyim baglantı ile ilgili bir sorunum yok...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hijackthis diye bir program var. Internet explorer'a, registry'e eklenen bazı şüpheli şeyleri gösterior. Ordan söylediğin search eden sitenin yazdığı satırı seçip fix edebilirsin. (Orda gösterilen herşey sorun deil. Sadece eklentilerin listesini çıkarıor.)

O senin olay hosts dosyasından kaynaklanıor. Windows dizinin hosts diye araştır bakalım. System yada system32 nin içinde yada o dizinlerin içindeki başka bir dizinin içinde olması lazm. Onun içinde http://vrape.hardloved.com/ yazan satırı silip dene bakalım giremediin yerlere.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada cookies leri disable yaptıktan sonra bashında http:// yazınca girmeye bashladı ama tabi cokkies in enable olmasını şsteyen sitelere girmiyor.Sizin dediginiz gibi acaip bir program buldum add or remove hardware da ve sildim.Cookies ayarını mediuma getirdiigimde http:// yazsam bile eskiden girmezdi fakat artık giriyor ama yine de http:// yazmak zorundayım ve farklı bir sorun daha cıktı forum sitelerine bir türlü login olamıyorum bir donanımhabere olabildim.
Yardımlarınız için saolun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...