Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 birincinin upload uda uydu olani cikmis ama farki anlamadim zaten oyun oynamak istemiyorsan diger baglantinin uploadu yeterli gibiydi, bunda ul dl ortalama 800 ping diyo ama genede oturdugunuz yerde dagda bayirda telefon hatti bile yoksa guzel olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 e ama o zaman extradan bıde tel parası oduyodun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 lol yanlış topik [Bu mesaj Norak tarafından 26 August 2003 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 olm benim bildigim kadarıyla hala türkiye sınırları dahilinde uydulara bilgi göndermek yasak.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar