THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 az once haberlerde duydum ...malesef sonuna yetistim emekli bir general konusuyordu. habere gore amerikan askerlerinden olusan bir birlik ve bir kac pesmerge turk sinirina girdikleri vakit yakalanmis. bu bilgiler daha once acilmis ama nedenini bilmedigim bir sebepten kilitlenmis olan su topicte yer aliyor. http://forum.paticik.com/view.php?id=77978 buna ek olarak amerikan askerleri cirilciplak soyulmus ve fotograflari cekilmis. amerikadan nasil bir ultimatom geldiyse haber ortbas edilmis yada gercekten yalan. ancak benim dikkatimi ckeen bir sey var paronayakmi oldum bilemiyorum ama internette yaptigim ufak bir arastirma sonucu butun haber sitelerinden bu konunun kaldirilmis yada kolpa haber diye degistirilmis oldugunu gordum. ayrica yayin kesildi ben izlerken ve general canli baglantida konusurken. bilgi sahibi olan birileri varsa paylassin haberin tamamini dinleyemedigim icin ancak bu kadarini yazabildim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi onlar Türk birliğinin aydınlatma mayınına basıyodu flm, o olay doru idi ama Sözde Türk Basını örtpas etti, analamdığım nokta bu basın neden ABd yapıncaa sanki marifetmiş gibi herherde yayınladıda biz yapınca sustu? bence bu bir gövde gösterisi idi ver Basınımız saolsun. [Bu mesaj anartheelf tarafından 03 Ocak 2006 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 su olay dogru olsada gozumuze iki yil sorna rahat bir uyku girse. http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=331283 bu cuval olayini hatirlatmak icin. http://www.hakimiyetimilliye.org/modules.php?name=News&file=article&sid=10585 baska bir kaynak http://kibristurkundur.com/makaleler/sayfa.php?num=112 bu yaziyi mutlaka okuyunuz. ayrica bende turk basininin bu olay kolpa dahi olsa verdikleri haberde haberle alay etmelerine tepkiliyim. haber kolpa cikti haber cuvalladi gibi basliklar atilmis. [signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 03 Ocak 2006 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi doru mu hakkaten? aldık mı intikamımızı?[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dış İlişkiler Uzmanı Hasan Köni: Amerikalı Albayın Türk Albay tarafından soyulması özellikle bu dönemde Türk halkının telkini için bilerek yapılmıştır. 1 önce bu açıklamalar niçin yapılmadı. Bu Türk halkının psikolojik rahatlaması içindir. Şimdi İran’la ilgili özel bir durum var. Türkiye’deki mühim zannettiğimiz gazeteleri Amerikalılar okumaz. Böyle bir yazı yazıldığını Amerikan Kurmay başkanlığı bildirir. Bundan sonra Amerikalı askerler sık sık soyunarak moralimizi düzelteceklerdir. İki gün arka arkaya askeri haberler çıktı. Bunların arka arkay sık sık çıkması bana normal gelmedi. Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu: Türkiye tezkereye hayır dedi. Evet deseydi PKK’nın faaliyet gösterdiği alanlara operasyonlar yapacaktı. Irak’ın yeniden inşasında söz sahibi olacaktı. Kürtler Türk askerinin konumundan rahatsız. Türk askerlerinin etkinliğinin kaldırılması gerekiyordu. Kürtler Türk askerlerini Amerikalılara şikayet etti. Amerikalılar da Türk askerlerine Süleymaniye’de baskın yaparak Türk siyasetinin etkinliğini kırdı. O hadiseden buraya gelince bu konu tamamen farklı. Bu hadisede Türk askeri sınırdan 300-400 metre Irak’a girmiş. Ya da bilemedin 1 kilometre… Bu ne için yapılmış gözetleme ve tehlikeyi görme açısından. Bu iki olay açısından fark var. 5 Irak polisinin soyulup kelepçelenmesi ve Amerikalı Albay’ın soyulup kelepçelenmesi olayı var. Bu olayın bir psikolojik rahatlatma getirdiği doğru. Ama rövanşı alınmadı. Amerika bölgede kimden yardım alabilir? Amerika’dan bir çok yetkili geldi. Amerika’nın Türkiye’ye yaklaşması vardır. Amerikalı Albay tek başınadır ve yanında 5 Iraklı var. Bu çeşitlikte bir hadise ilişkileri bozmaz. Çünkü Amerika Türkiye ile ilişkilerini düzeltmek istiyor. Bu olay nedeniyle kimse terfi ettirilmez. Terfilerin şekli Türk Silahlı Kuvvetlerinde belirlidir. Orada her Türk askeri aynı davranışı gösterirdi. Bu olay geçen sene niçin verilmediğine gelirsek. Türkiye Amerika ile ilişkileri düzeltmek istediği için olay açıklanmamıştır. Ancak çuval olayının karşılığı için böyle bir şey gerektiğini belirtmek gerekir. Rövanş konusuna gelince önümüze çok çeşitli fırsatlar çıkabilir. Ama en azından Türk milletine karşı ‘soyarak rövanşını aldık’ demek yanlış olur. buda dinledigim haberin ayrintisi haberturkten alinmistir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kv irak ı izleyince olacak, yok bu yazılar kesmiyor beni.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yapılmadı yapılacak..(bkz: KV)[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yapilmadi yapilacak ha? bravo ne guzel bir yorum oyle kv ciyiz hani[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hürriyet'in bugünkü manşeti. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3731739.asp?m=1&gid=69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Amerika'nın yapay rövanşı vermesi gerek, eğer biz onlara böyle bişi yaparsak bile bence bu da büyük ihtimalle ABD'nin "izin verdiği" için olacak. Amerika son günlerde İran'a da göz koydu ve şüphesiz Türkiye'den istediği üsleri açamazsa planları zora girecek. Bu yüzden Türkiye'deki mevcut anti-amerika görüşünü kırmak için Türk'lerin öç almasına izin verebilirler. Bu olayı yapay bir intikam alma gibi de düşünebiliriz. Derin tartışılması gereken bi konu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: mardox, 03 Ocak 2006 23:53 tarihinde demiş ki: Amerika'nın yapay rövanşı vermesi gerek, eğer biz onlara böyle bişi yaparsak bile bence bu da büyük ihtimalle ABD'nin "izin verdiği" için olacak. Amerika son günlerde İran'a da göz koydu ve şüphesiz Türkiye'den istediği üsleri açamazsa planları zora girecek. Bu yüzden Türkiye'deki mevcut anti-amerika görüşünü kırmak için Türk'lerin öç almasına izin verebilirler. Bu olayı yapay bir intikam alma gibi de düşünebiliriz. Derin tartışılması gereken bi konu... +1 tam düşündügümü yazmişsin. evet arkadaslar bencede aynen böle olay tamamilen bi düzmece bencede[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ne rövanşı yahu.Şimdi çok afedersiniz dıtılmış dıtın davası olmaz diye bi laf var özür dilerim.İntikam alsan kaç yazar giden onur yerine gelecekmi sanki.Amerikayı yeryüzünden temizlememiz lazım intikam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar