nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 haklısın bende gb gordum merchantta satan ama cok sacma hem itemi siliolar hemde su anda merchantta. KE sux !!![signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben 400 kadar kırdırdım 1sayfa çitin çıktı genellikle warrior 2 glave çıktı ve 4 sayfa fp çıktı gerisi de kek felan işte :)[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 500ü bulmustur actırdıgım kutular 20-30 tane chitin 1 shard 1 mirage dagger sınırsız fp[signature][hline]Server : Cypher Lvl : 55 Nation : Karus Np : 2k Job : Hunter Status : İnsanlara guvenip para veya item veriyo ama her zaman guveni bosa cıkıyo :( Hala da guvenmeye devam ediyo :( Daha sonra kaybettigi paraları kazanmak icin snowman kasıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar