Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USB 2.0 Driver sorunu

Odune

Öne çıkan mesajlar

çok aradım ama ne yazıkki bir çözüm bulamadım. hani buralarda böyle bir sorunu olupta çözmüş birileri olabilir diye düşünüyorum.

neyse sorun kısaca şöyle. elimde albatron PE865PX pro mother board var. cdlerinde usb 2.0 driverı yok. sitelerine baktım. normal board driverı vermiş, usb driverı olarakda microsoftun sitesine link vermiş. xp için sp1a yükleyin çalışır diyor. sonrasında önce SP1a yı sonra SP2yi yükledim. ama hala aynı problemim var.

bu işin bir çözümü varsa ve anlatırsanız çok sevinirim. 80gb lık hdd mi usb kutu aldım ve onla kullanmak istiyorum. ama usb 1.1 olarak bağlanarak dosya atmakta bayağı bir kastırıyor.

yokmudur bunun bir çözümü?[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncedende açıkladığım gibi sp2 yükledim ama işe yaramadı ondan alternatif aradım. neyse bu usbman e bakıyorum
bir iki şey buldum onları deneyip sonradan dönerim buraya[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...