Odune Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok aradım ama ne yazıkki bir çözüm bulamadım. hani buralarda böyle bir sorunu olupta çözmüş birileri olabilir diye düşünüyorum. neyse sorun kısaca şöyle. elimde albatron PE865PX pro mother board var. cdlerinde usb 2.0 driverı yok. sitelerine baktım. normal board driverı vermiş, usb driverı olarakda microsoftun sitesine link vermiş. xp için sp1a yükleyin çalışır diyor. sonrasında önce SP1a yı sonra SP2yi yükledim. ama hala aynı problemim var. bu işin bir çözümü varsa ve anlatırsanız çok sevinirim. 80gb lık hdd mi usb kutu aldım ve onla kullanmak istiyorum. ama usb 1.1 olarak bağlanarak dosya atmakta bayağı bir kastırıyor. yokmudur bunun bir çözümü?[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 up[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Şöyle bi site var belki işine yarayabilir.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 USB 2.0 desteği XP için SP2 ile birlikte geliyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daha öncedende açıkladığım gibi sp2 yükledim ama işe yaramadı ondan alternatif aradım. neyse bu usbman e bakıyorum bir iki şey buldum onları deneyip sonradan dönerim buraya[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar