Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeka sorusu...

spompas

Öne çıkan mesajlar

2 adet 60 dk lık kibritle yapılamazki :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

60 dakıkalık değil mi bu toplamda?

2 ye bölerim, sonra 2 parçanında 2 ucunu aynı anda yakarım. homojen olmasın. biri 1dk da yansın diğeri 14dk da yanacaktır? 2 side bittiğinde pişmiş olcak.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun

[Bu mesaj Voys tarafından 03 Ocak 2006 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 03 Ocak 2006 03:41 tarihinde demiş ki:
zeka sorusu diil bu saçmalık
kibritle yemek yapılmaz ki, ocakla yapılır :D
kibritle ocağı yakarım , 15 dakka sonrada gelirim altını kaparım:D
hiç olmadı at mikrodalgaya ayarla gitsin
wtf[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

Dogru bulan 1 kişi war... Kibritlerin . 3 ucundan yakip 1. kibritin sonmesini bekliyoruz.. bu beklemede yarim saat gecmis demektir.. sonra diger kibritin 4. ucunu yakinca 15dk. olur bilemeyen 80 kişi bilen1 kişi YUH Ayrıca Homojen Hetorojen nedir Bilmeyen arkadaslar Hic Bir Topik e cevap yaazmamalarini istiyorum Yuh beyaw...[signature][hline]knockin' on heaven's door
Sosyal ağlarda paylaş

usengecligimden kaynaklanan bir durumdu.. ayrica bilmek zorunda da deil burdaki patiler, ugrasan ugrasir bulur.sonrada kurdelenmis bir adet karpuz birinciye olan hediyemizdir diyerekten alir afiyetle yer bitti ..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spompas, 03 Ocak 2006 16:30 tarihinde demiş ki:
Dogru bulan 1 kişi war... Kibritlerin . 3 ucundan yakip 1. kibritin sonmesini bekliyoruz.. bu beklemede yarim saat gecmis demektir.. sonra diger kibritin 4. ucunu yakinca 15dk. olur bilemeyen 80 kişi bilen1 kişi YUH Ayrıca Homojen Hetorojen nedir Bilmeyen arkadaslar Hic Bir Topik e cevap yaazmamalarini istiyorum Yuh beyaw...

bu kibritler değişik galiba biraz 3. 4. uç falan :)
edit: 4-5 kez okuyunca anladım 2 kibritten bahsediyomuş da arkadaş... zor tabii anlamak

[Bu mesaj VegabondE tarafından 03 Ocak 2006 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
may, 02 Ocak 2006 22:39 tarihinde demiş ki:
ilk kibriti iki ucundan, ikincisini de bir ucundan aynı anda yakarız. ilk kibrit söndüğü anda yarım saat geçmiş demektir. aynı anda ikinci kibritin diğer ucunu da yakarız. bu aynı zamanda yemeği pişirmeye başlayacağımız andır. ikinci kibrit söndüğünde tam 15 dk. geçmiş olur.

teprikler ;)

[Bu mesaj mardox tarafından 03 Ocak 2006 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeytin, 02 Ocak 2006 20:22 tarihinde demiş ki:
said:
Cuma, 02 Ocak 2006 19:31 tarihinde demiş ki:
ewt buldum simdi bi kibritin tamamaının 1 saatde yandigini biliyoz. demekkı bu kıbritin ceyregi 15 dakkada yanar hemen cetvelle olcuyoz ceyregini kalemle cızıyoz . bunu bu elimizde hazır tutuyoz. sonra dier kıbrıtı aliyoz ikisini auynı anda cot die yakıyoz ceyrek kıbrıtı yanık bi şekılde bi yere sabıtlıyoz. dierile ocagi yakıyoz. ceyrek kibrit sonunce tam 15 dakka dolmus oluyo . ve yemek bitiyo

saygilarrr
Soruyu anlamadığın gerçeğini es geçsek bile saat olmayan yerde kalem cetvel tencere ve yemeğin ne işi olduğu bende ciddi bir merak uyandırdı.

o zman gos kararıyla pakarız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
may, 02 Ocak 2006 22:39 tarihinde demiş ki:
ilk kibriti iki ucundan, ikincisini de bir ucundan aynı anda yakarız. ilk kibrit söndüğü anda yarım saat geçmiş demektir. aynı anda ikinci kibritin diğer ucunu da yakarız. bu aynı zamanda yemeği pişirmeye başlayacağımız andır. ikinci kibrit söndüğünde tam 15 dk. geçmiş olur.

cevap burda işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...