Darcheville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaşlar areste saldur nickli orc prieste dikkat edin.elimde smite hammer vardı pm attı smite la hb +6 değişirmisin diye bende kabul ettim.2-3 trade işte lag var ayakları.sora great mace koydu şekil aynı biliosunuz.yani dikkat edin:D
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sen yuttnmu bunu????[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Darcheville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tabiki hayır 4. trade de great mace koydu.bende priest mace koydum atak 36 onun şekilde smite la aynı.hemen kabul etti.sonrada great mace imi geri ver diyo:Dniye dedim milletimi kazıklican ewet dedi
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :D:D:horace: hoş olmuş[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2nizde birbirinizi kazıklamışsınız aferin :tebrikz:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ummm ben bı keresınde arkadasımla item alıp wercektım lufersonda ıssız bır yere cekıldık. merchanttakı malların toplam degerı 15-20 milyar we o sırada bır baktım saldur 3 item cekmıs. anında kapattım. yüreğim agzıma gelmişti. bana daha dikkatli olun dedi we itemleri geri werdi. senin olayını bilmiyorum ama saldurun bunu yapacağını sanmıyorum[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kesin yedi :D:D[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar..
Darcheville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 açık nick saldur daha şimdi yaşadım...
nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 geçmiş olsun o zaman.saldur buraya takılan biri. cevap wereceğini sanıyorum bu konuyla ilgili[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
Darcheville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 buyursun gelsin yalanım yok.
saldur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bunu yapan saldur nickli priesttir. arkadaş haklı. ben charımı sattım şu an ben oynamıyorum. belirtmek istedim. kolay gelsin :)[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 benim bildiğim saldur yapmazdı bunu zaten. dimi saldur xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
saldur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 saol dostum bana güvendiğin için :) çok yufka yürekliyimdir kahretsin :D senin uniqeleri iyi çekmiştim luferde ama ;) artık beraber oynayamıyoruz ben silkroad takılanlardan oldum :P senden l70 bekliyorum. iyi oyunlar hepinize :)[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ssaolasın. ewt o gun yuregım agzıma gelmişti ama gercekten adamsın sen. silkroad oynadım ben ama cok sıkıcı action yok falan. bide pc yi cok kasmıstı.bırakmıstım. umarım bir gün lvl 70 oluruz ama en önemlisi dostlukların lvl 100 de tavan yapması xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
saldur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ne ekersek onu biçiyoruz. bir arkadaş saldur a dikkat diyor ve ekin olarak bir dost saldur öle bişey yapmaz diyor. dostluklar lvl4234325234321 olsa daha güzel olur :D fazla msj atıp yer kaplamıyalım Alta :) hepimize teşekkür ederim....[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Öne çıkan mesajlar