Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kişiye dikkat...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar areste saldur nickli orc prieste dikkat edin.elimde smite hammer vardı pm attı smite la hb +6 değişirmisin diye bende kabul ettim.2-3 trade işte lag var ayakları.sora great mace koydu şekil aynı biliosunuz.yani dikkat edin:D
Mesaj tarihi:
tabiki hayır 4. trade de great mace koydu.bende priest mace koydum atak 36 onun şekilde smite la aynı.hemen kabul etti.sonrada great mace imi geri ver diyo:Dniye dedim milletimi kazıklican ewet dedi
Mesaj tarihi:
2nizde birbirinizi kazıklamışsınız aferin :tebrikz:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Mesaj tarihi:
ummm ben bı keresınde arkadasımla item alıp wercektım lufersonda ıssız bır yere cekıldık. merchanttakı malların toplam degerı 15-20 milyar we o sırada bır baktım saldur 3 item cekmıs. anında kapattım. yüreğim agzıma gelmişti. bana daha dikkatli olun dedi we itemleri geri werdi. senin olayını bilmiyorum ama saldurun bunu yapacağını sanmıyorum[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Nick : AltaTurk (not AtaTurk)
lvl : 65
Clan : Eternal_Knightz (not old)
Np : 57k
Fans r : /town
Lakabı : Kamyon (not tank)
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun o zaman.saldur buraya takılan biri. cevap wereceğini sanıyorum bu konuyla ilgili[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Mesaj tarihi:
bunu yapan saldur nickli priesttir. arkadaş haklı. ben charımı sattım şu an ben oynamıyorum. belirtmek istedim. kolay gelsin :)[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
benim bildiğim saldur yapmazdı bunu zaten. dimi saldur xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Mesaj tarihi:
saol dostum bana güvendiğin için :) çok yufka yürekliyimdir kahretsin :D senin uniqeleri iyi çekmiştim luferde ama ;) artık beraber oynayamıyoruz ben silkroad takılanlardan oldum :P senden l70 bekliyorum.
iyi oyunlar hepinize :)[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Mesaj tarihi:
ssaolasın. ewt o gun yuregım agzıma gelmişti ama gercekten adamsın sen. silkroad oynadım ben ama cok sıkıcı action yok falan. bide pc yi cok kasmıstı.bırakmıstım. umarım bir gün lvl 70 oluruz ama en önemlisi dostlukların lvl 100 de tavan yapması xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Mesaj tarihi:
ne ekersek onu biçiyoruz. bir arkadaş saldur a dikkat diyor ve ekin olarak bir dost saldur öle bişey yapmaz diyor. dostluklar lvl4234325234321 olsa daha güzel olur :D

fazla msj atıp yer kaplamıyalım Alta :)

hepimize teşekkür ederim....[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
  • Yeni Oluştur...