VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar 1 haftadır '' invalid pasword '' hatası alıyodum. Siteye girip şifremi mailime göndermek istedim mail adresimin de yanlış olduğunu söyledi ve en sonunda k2 ye mail attım ama ne fayda. Şu anda oyunda online gözüküyorum kendime pm atıyorum ama cevap gelmiyo. O kişi ben değilim bunu bilin. Hepinize oyun hayatınızda başarılar dilerim başka bi oyunda görüşmek üzere esen kalın...[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x(invalid pasword) Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 geçmiş olsun kardeş[signature][hline]NİCK=okcu_reis44 LVL=61 clan=Metropol(lvl1den beri xD) np 65xxx HaCkEd :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Gecmis olsun kardes ...[signature][hline]lvl 60 ( 61 olcam az kaldi ) Olympia Arch Mage Xtreme_Chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Evden oynuyorum , trade yapmıyorum , hiç kullanmadığım bir mail adresimde kayıtlı kullanıcım ve şifremi kimse bilmiyor... Yazık ya adamlara onca mail attım üşenip cevaplamadılar.. yine de sağlık olsun ne diyim . Hoşçakal Knight merhaba Silkroad[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x(invalid pasword) Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToXxX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Gecmiş olsun :( Nick= METOXX Clan= Justice Server= Ares Level= 62 ye cok az kaldı Job= Elemantal Lord Nation= Karus[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 silkroad oynadımda sarmadı beni :S[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: nocom, 03 Ocak 2006 23:30 tarihinde demiş ki: silkroad oynadımda sarmadı beni :S Sabah başladım lvl 25 oldum kasacaz artık anlayana kadar oyunu..[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x(invalid pasword) Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Diez de oynayan arkadaşlara sesleniyorum. JimmyFloyd u online gördüğünüz zaman bi mesaj atıp ağzını arar mısınız ben pek başarılı olamadım bu konuda :([signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x(invalid pasword) Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 geçmiş olsun visual:([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu aksam bakarız Visual.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sağolun arkadaşlar. Bu arada adam türk. Clandan item falan istiyomuş :( kimse ben olduğuma inanmamış zaten 1 yılda aldığım shelleri de satışa çıkarmış.. Ne diyim artık haram olsun..[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x(invalid pasword) Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gecmiş olsun dileklerimle:([signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: FC_XX_TR, 04 Ocak 2006 15:34 tarihinde demiş ki: gecmiş olsun dileklerimle:( Sağolun :( sabah baştan başlıyim dedim bi kullanıcı aldım ama inanın hiç sarmadı..[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x(invalid pasword) Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar