CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaslar ben suanda anadolu meslek lisesindeyım ama okulumu bırakmak ıstıyorum cunku meslek liselerinden bil. mühendisligi yada baska bı yer kazanılmıyomus o yuzden duz lıseye gıtmek ıstıyorum sızce dogru bı secımmı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eger duz liseden bilgisayar muh. puanini tutturabileceksen, gec tabi. eger uni. okuyacaksan meslek lisesine gitmen hataydi. ne kadar puan, ona bagli olarak soru yapman gerektigine bak, yapabiliyosan gec.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fark dersleri fazla değilse onları vermeyide deneyebilirsin. gerçi henüz tam olarak yürürlükte mi bilmiyorum o kanun. bilg. müh. kazanacak kadar puan yaparım diyorsan kesinlikle doğru bir karar olur öbür türlü yazarsan büyük puan kaybına uğrarsın, bunun dışında 2 senelik okuldan 4 seneliğe geçiş var fakat onda da not ortaması ve sınav uygulmaları var.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Vakit kaybetmeden geç. Şu an bir sene kaybetsen bile, öss döneminde kaybedeceğin bir seneden daha hayırlıdır. Ben de Meslek Lisesi mezunuyum, sonrakimya mühendisi oldum ama o zamanlar bu katsayı olayı yoktu. Meslek Lisesine gitmenin üniversiteyi kazanmanda hiç katkısı olmayacağı gibi, temel derslerinin yetersiz olacağı ve katsayı nedeniyle puan kaybı yaşayacağın için yol yakınken normal liseye gitmende fayda vardır..[signature][hline]Alante Freecrest Elder Jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 geçebiliyosan geç tabi. ama bil.müh. liği için yapman gereken puanı biliyosundur harelde. kendine güveniyosan sonradan pişman olma derim. edit: bildiğim kadarıyla geçiş yapılmıyo meslek lisesinden düz liseye.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 03 Ocak 2006 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 düz liseden bilg müh. kazanmak için baya bi kasman lazım össde,sistemde değişti lise son konuları falan geldi iyice zorlaştı,2. yol benim yapmayı düşündüğüm gibi yapabilirsin,2 senelik programcılık bölümünde okuyorum düz lise çıkışlı olduğum için dersler çok kolay geliyo,mesela bu dönem benim bölümde ilk 5 e gircem büyük ihtimal ,iyi bi ortalama yaparsan bölümde bilg müh.liğine geçmen kolaylaşır,bide dikey geçiş sınavı var ortaokul düzeyinde sorular soruluyor,dikey geçişte önemli olan okul ortalaması[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 atl de isen ve bırakmayı düşünüyorsan hemen bırak.ben büyük hayallerde atl bitirdim ve bu ülkede teknikerler eğitim sistemi olsun,iş olanağı olsun ezilmeye mahkumlar.[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tesekkurler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bnde anadolu meslekteyim ve bnde bil.mühendisliği istiorum ama düz liseye geçmek gibi bi nietim yok.şuan staj görüorum ve arkadaşım şunu söleyebiliorum ki üniversite de bilgisayar mühendisliği okumakkk iş ortamında nerdeyse hiiiççç anlammm ifade etmiyorr.önemli olan kendini geliştirebilmen kendini kanıtlaman.bn şimdi üniversiteye hazırlanıorum ve büyük ihtimal kazanırsam bil.öğretmenliği okucam ama tın bile diil bu bnm için.çnkü biliorum ki bn kendimi geliştirdikten sora diplomanın o kadar anlamı yok sadece üni mezunu ol ve bi de kendini ii geliştir ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 geçenlerde şöle bi yazı okumuştum;meslek liseli öğrenciler açık ögretime de yazılabilio,farklı olan derslerini wererek çift diplomaya sahip oluo,açık öğreim liseleri de düz lise statüsünde olduu için össde hiç bi kaybın olmuo. sen yine de iice bi araştır bunu yanlış bilgi wermiş olmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Meslek lisesindeyim gurur duyuyorum.öss ye calısır gibi geçiş sınavına calıs daha iyi olur..Hem 1+2 fakülte beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 anadolu teknik lisesi bilgisayar bölümü çıkışlı biri olarak kesinlikle ve kesinlikle düz lise derim. mesleki liselerden çıkanlar için bilgisayar mühendisliği sadece bir hayal gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar