amon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gerekenler 1)bissürürü giysi...mümkünse mudo...kesimleri ii oluyo...colins 2)bavul 3)bir adet fil..afrika fili daha makbül ama evde yoksa hint fili kullanın 4)benzin 5)çakmak 6)çakmamak 7)bu kadar 8)haaa...unuttum bide şu var 9)mustafa sandala albümü 10)bir adet psikolog 11)bir adet şeriyatçı hoca imdi patilerim...malum liseler açıldı ünilerde açılıyo işlerde başladı...herkes işinin olduğu yeree gidio...malum bavul hazırlanıyo..ama kapanmıyo! neden...?şimdi bakalım bavul nasıl kapanır... giysiler münasip bi yere , yani bavulun uygun bi yerine koyulur..tabi bu uygun yer bavulun içidir...sapık arkadaşlara ilham olmasın...velhasıl bavul kapatılmaya çalışılır. ama bavul kapanmaz... önceden hazırladığımız psikolog getirilir ve bavul bir koltuğa yatırılır...psikolog amca dinler anlattırır? neden kapanmamaktadır...bavul olmanın gereği kapanmaktır ama o asıl görevini yerine getirmemektedir...acaba bavul kendini cüzdan mı sanmaktadır? dahada kötüsü şişman bir cüzdan?neyse psikolg çare bulamaz...artık bir işe yaramadığını anlar ve depresyona girip kendini camdan atar... psikolog işine yaramayınca şeriyatçı hoca çağırılır...hoca "kaaafir...kapan osopru..allaaa....." die bağırır ve bavul anında kapanır.. tabi bağzı arkadaşların bavullarının ateist olduğunu düşünerek diğer seçeneğe geçiyoruz... giysiler küvete kanur..bensin dökülür yakılır.küllerin üstüne biraz su dökülür...sonra mustafa sandal albümü kürek olarak kullanarak küller (sulndığı için çamur olmuştur) bavula doldurulu...hala kapanmıyorsa sövülür...sonrada üstüne fil oturtularak sıkıştırılır.. afiyet olsun[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yok yok, iyice suyu çıktı bu tutorial işinin..[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sakız şişirme tutorialı isteriz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hahaha cok guldum sabah sabah [yalan][signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ali samiii[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nesi var yaaa....[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oberon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 [signature][hline]konuşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oberon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bence çok güsel olmuş özellikle de şeriatçi bölümü....... Ama benim favorim hala apartman yöneticisi delirtme tutoriali[signature][hline]konuşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 iki dakka gittik yine tutorial olmuş her yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi okudukça kırılıom bu nu yaaaaaa[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Koptum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Adamın içinde kalmış. Bigün işiniz düşer sizin ama.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu ne yaw :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abi yeter ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar